Foto- Stock.xchng

“Atnāk uz konsultāciju jaunietis un saka: būtu man vismaz centimetru garāks, noteikti dabūtu sev draudzeni! Arī tad, ja seksā labi nevedas, vainu bieži noveļ uz dzimumlocekļa izmēru. Taču neaizdomājas, ka, iespējams, pats bijis par maz prasmīgs – izticis bez labas priekšspēles seksā, ātri sācis un beidzis, tādēļ mīļotā nav apmierināta,” skaidro Artūrs Vāvere. 2

Pieaugušam vīrietim līdz ar gadiem penis var kļūt resnāks dabīgā veidā, ja daudz nodarbojas ar seksu. Līdzīgi kā muskuļi – jo vairāk tos darbina, jo masīvāki kļūst.

Reklāma
Reklāma
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 20
Krievija konfiscē itāļiem rūpnīcas. Itālijas atbildes gājiens ir filigrāns
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 24
Lasīt citas ziņas

Nereti brangam vīrietim sāk šķist, ka pēdējos gados krāniņš nez kādēļ sarāvies. Taču tas saistīts ar pārlieku uzaudzēto ķermeņa masu. Parādās alus vēders, tauku slānis kļūst pārlieku liels, īpaši apvidū virs dzimumlocekļa, un penis it kā pazūd tauku krokās, izskatās īsāks.

Ir kungi, kam ir vidēja izmēra penis, taču pārmērīgo taukumu dēļ pat erekcijas brīdī redzama vien dzimumlocekļa galviņa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tas ir mīts, ka prāvāks loceklis erekcijas laikā sasniedz lielāku izmēru nekā mazs loceklis. Arī ne tik pamatīgs daikts erekcijas laikā var krietni palielināties.

Kāpēc man nav taisns?

Dzimumloceklis erekcijas brīdī var būt ne tikai taisns, bet gan nedaudz izliekts uz vienu vai otru pusi, arī uz augšu vai leju. Tā mēdz būt ļoti daudziem vīriešiem. Izliekums var būt gan iedzimts, gan izveidojies dzīves laikā. Ja tas traucē dzimumakta īstenošanai, līkumu iespējams taisnot, piemēram, izmantojot ekstenderu.

Izliekums var rasties pēc dzimumlocekļa traumas vai arī ja tajā veiktas injekcijas. Tādu metodi mēdz izvēlēties vecāka gadagājuma kungi, lai uzlabotu erekciju, taču manipulāciju dēļ var veidoties saaugumi, līdz ar to arī peņa izliekums.

Daļai vīriešu ir Peirona slimība, kas saistīta ar dzimumlocekļa sieniņu un izvadkanālu audu rētošanos, ko mēdz pavadīt arī sāpes erekcijas laikā.
Urinācijas vai ejakulācijas laikā nevajadzētu būt nepatīkamām sajūtām. Jābūt vērīgam, ja ir durstoša, velkoša vai dedzinoša sajūta urinācijas laikā vai pēc tam. Vajadzētu iet pie ārsta, lai savlaikus izmeklētu veselību un, ja nepieciešams, ārstētos.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.