Foto-Fotolia

Plānās siera un apelsīnu pankūkas 5

Autors: Māra Lapsa, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Tramps sniedzis negaidītu paziņojumu par progresu kara izbeigšanā
Šāds skats vērojams ilgu laiku… Saeimas ārkārtas sēdē redzamā deputātu attieksme “izsit korķus”
Ņirgājas par demences pacientiem? Īvāna uzruna protestā šķeļ sabiedrību – vieniem ovācijas, citiem sašutums
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 200 ml piena
• 150 g pankūku miltu
• 3 olas
• 50 g siera Grande Duro
• 1 apelsīns
• 2 ēdamkarotes cukura
• 1 ēdamkarote eļļas
• sāls

Olas viegli sakuļ ar sāli, cukuru, pievieno miltus un rūpīgi izmaisa. Sieru sarīvē uz smalkas rīves, pievieno olu masai. Apelsīnam norīvē miziņu un izspiež 2 ēdamkarotes sulas, pievieno masai. Iemaisa eļļu, pielej pienu, ļauj 20 minūtes pastāvēt. Plānās pankūkas cep uz sausas pannas. Ēd ar saldu krēmsiera krēmu (krēmsiers samaisīts ar apelsīna mīkstumu).

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.