Foto-Fotolia

Plānās siera un apelsīnu pankūkas 5

Autors: Māra Lapsa, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Kokteilis
ZEMAPZIŅAS TESTS. Izvēlies vienu kārti un saņem vēstījumu, kas tev jāapdomā jau šajā mirklī
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 200 ml piena
• 150 g pankūku miltu
• 3 olas
• 50 g siera Grande Duro
• 1 apelsīns
• 2 ēdamkarotes cukura
• 1 ēdamkarote eļļas
• sāls

Olas viegli sakuļ ar sāli, cukuru, pievieno miltus un rūpīgi izmaisa. Sieru sarīvē uz smalkas rīves, pievieno olu masai. Apelsīnam norīvē miziņu un izspiež 2 ēdamkarotes sulas, pievieno masai. Iemaisa eļļu, pielej pienu, ļauj 20 minūtes pastāvēt. Plānās pankūkas cep uz sausas pannas. Ēd ar saldu krēmsiera krēmu (krēmsiers samaisīts ar apelsīna mīkstumu).

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.