Foto-Fotolia

Plānās siera un apelsīnu pankūkas 5

Autors: Māra Lapsa, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
10 profesijas, ar kuru palīdzību tu vari kļūt par miljonāru! Vai tu jau strādā kādā no tām?
Krimināls
“Nebiju paspējis gultu saklāt…” Pārsteidzošs stāsts par Jevgeniju Gecko, kurš izbēdzis no Jēkabpils cietuma, taču pirms tam sazinājies ar LA.LV
Kokteilis
10. jūlija pilnmēness būs liktenīgs tieši šīm zodiaka zīmēm
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 200 ml piena
• 150 g pankūku miltu
• 3 olas
• 50 g siera Grande Duro
• 1 apelsīns
• 2 ēdamkarotes cukura
• 1 ēdamkarote eļļas
• sāls

Olas viegli sakuļ ar sāli, cukuru, pievieno miltus un rūpīgi izmaisa. Sieru sarīvē uz smalkas rīves, pievieno olu masai. Apelsīnam norīvē miziņu un izspiež 2 ēdamkarotes sulas, pievieno masai. Iemaisa eļļu, pielej pienu, ļauj 20 minūtes pastāvēt. Plānās pankūkas cep uz sausas pannas. Ēd ar saldu krēmsiera krēmu (krēmsiers samaisīts ar apelsīna mīkstumu).

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.