Šodien arī vectētiņš Beno brauc kopā ar viņām. Otrā dienā viņš atzīst, ka tā ir pamatīga slodze, muskuļi sāp, tomēr ir iedvesmots iegādāties skrejriteni.
Šodien arī vectētiņš Beno brauc kopā ar viņām. Otrā dienā viņš atzīst, ka tā ir pamatīga slodze, muskuļi sāp, tomēr ir iedvesmots iegādāties skrejriteni.
Foto – Marta Purmale

Stāsta Luīze, 9 gadi 4


“Atceros, kā mamma mani un Elīzu veda uz dārziņu – es priekšā turējos, māsa stāvēja aiz manis. Kad mamma gaidīja māsu, viņa turpināja izmantot skrejriteni! Braucām visas līdz pat laikam, kad ietves apledoja.

Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot 9
Lasīt citas ziņas

Kad paaugos, pati sāku braukt. Vispirms iemācījos stūrēt parasto divriteni, turēt līdzsvaru, jo tas ir svarīgi. Dažām meitenēm neizdodas noturēt līdzsvaru, tad viņas pavizinu. Vēl jāmāk pareizi atsperties, ja gribi ātri tikt uz priekšu. Tāpat pēc laiciņa jāmaina atspēriena kāja, es skaitu līdzi ritmā – viens, divi, atsperos…

Kad mamma mūs veda uz skolu, sākumā vēru acis ciet, man nepatika, ka citi redz, cik jocīgi braucam. Tagad pie skolas stāv daudz tādu braucamo. Bet mūsu mamma bija pirmā! Puikām ir citādi skrejriteņi – ar maziem ritentiņiem, lai skeitparkā var taisīt ekstrēmus trikus.

CITI ŠOBRĪD LASA
Mamma ieteica braukt ar skrejriteni, kad man radās muguras problēmas, jo skolas soma bija ļoti smaga. Tagad somu uzkarinu uz stūres, nekas nav jānes.”
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.