Foto – Fotolia

Cik kaķu vai suņu ir atļauts?  0

Likumā nav noteikti mājas mīluļu skaita ierobežojumi, taču ir vairākas limitējošas normas, piemēram, katram pieaugušam kaķim ne tikai jānodrošina vienmēr brīvi pieejams svaigs ūdens, pilnvērtīga barība, kaķa tualete, kontaktēšanās ar cilvēku vismaz reizi divās dienās, bet arī dzīves telpa, kas nav mazāka par pieciem kvadrātmetriem.

Reklāma
Reklāma
Izrādās, gurķus ar tomātiem nedrīkst ēst kopā! 8 produktu kombinācijas, no kurām labāk izvairīties 3
“Gustavo ir bīstams narciss, bet Rutulis un Patrisha tērētas marionetes!” Ainārs Mielavs velta skarbus vārdus radošajiem kolēģiem 2
TV24
“Te gan cilvēks ir fantastisks! Nu ir pamodies no letarģiska miega!” Jaunups sašutis par Levita viedokli jautājumā par LTV priekšvēlēšanu debatēm krievu valodā
Lasīt citas ziņas

Tā kā dzīvnieku veselība cieši saistīta ar to īpašnieku veselību, pēc veterinārārsta ieteikuma dzīvnieki regulāri jāvakcinē un jāattārpo.

Ja pilsētas vai ciema teritorijā vienā adresē tur piecus un vairāk vienas sugas siltasiņu mājas (istabas) dzīvniekus, kas vecāki par sešiem mēnešiem, īpašniekam par to septiņu darbdienu laikā rakstiski jāinformē PVD.

CITI ŠOBRĪD LASA

Dzīvnieka īpašnieks nedrīkst izmitināt mājdzīvniekus uz mājas balkona vai lodžijas, turēt antisanitāros apstākļos, radīt tiem sāpes un ciešanas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.