Monētas mešana 0


Apmeklēju arī privātu astroloģijas lasījumu, kuru veica vēdiskajās zināšanās iesvētītais Juris Ērenpreiss, kurš ir arī pazīstams dakteris.

Reklāma
Reklāma
Mākslīgais intelekts nosauc 6 vārdu īpašniekus, kuriem Līgo svētki būs īpaši izdevušies
14 iecienīti produkti, kuru sastāvā ir vielas, kas var veicināt vēža veidošanos 14
Kokteilis
Neticami, bet tava auto marka atklāj par tevi vairāk, nekā spēj iedomāties 66
Lasīt citas ziņas

Astroloģijas kartes man tika veidotas arī agrāk. Nekad to teiktajam nepiešķīru pārlieku lielu nozīmi, taču, protams, zemapziņā šī it kā tavās zvaigznēs ierakstītā informācija, pasniegta profesionāļa tulkojumā, kaut kādā mērā tomēr iespiežas atmiņā. Juris lasījumu veica lietišķi, korekti un saprotoši, informāciju grupējot loģiski un pamatoti un meistarīgi apvienojot devu aktuālās pagātnes informācijas ar nākotnes paredzējumiem un ieteikumiem.

Bez liekas savas pagātnes un nākotnes iztirzāšanas varu pateikt tikai to, ka kaut kas no uzzinātā atstāja diezgan spēcīgu iespaidu – ticu tam par visiem 100% vai neticu. Esot kāda planēta, kas atbild par to, ar ko esi nodarbojies iepriekš (iepriekšējā dzīvē, hehe), un tā iespaidā mēs visbiežāk inerces dēļ cenšamies darīt atkal un atkal ko līdzīgu. Bet tas nav vajadzīgs – tas jau reiz ir padarīts. Esot vēl kāda planēta, kas atbild par to, ar ko mums jānodarbojas tieši šobrīd, šajā dzīvē. Gan inerces dēļ darīt iepriekš darīto, gan vienkārši tāpēc, ka tas, ko šobrīd vajadzētu darīt, parasti ir arī mūsu lielāko baiļu avots, no tām izvairāmies, cik ilgi vien iespējams.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ticu es tam vai neticu, piepildīsies tas vai nepiepildīsies, bet, dzirdot par to, kas man šajā dzīvē jādara, es jutos ļoti laimīga. Patiesībā nav ne mazākās nozīmes, vai tici pareģojumiem vai tam, kas ierakstīts zvaigznēs, – tas patiesībā ir stāsts par monētas mešanu. Kad neesi drošs, uzmet monētu un vēro, vai rezultāts tevi apbēdinās vai iepriecinās.

Tad pēkšņi zināsi, ko patiesībā vienmēr esi zinājis.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.