Foto – Shutterstock.com

6. Vairāk atpūties 0

Pacenties atlikt visus mājas darbus uz kādu reālāku to izpildes termiņu. Šo brīvo laiku velti sev – mēģini pagulēt. Ar krūti barojošajai mammai jāguļ vismaz astoņas stundas diennaktī. Vairāk laika velti pastaigām svaigā gaisā, mēģini biežāk atslābināties un centies ar jebkuriem līdzekļiem saglabāt psiholoģisko stabilitāti.

Reklāma
Reklāma

7. Izmanto masāžas un hidromasāžas

“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 7
Lasīt citas ziņas

Ikdienā, kad ej dušā, ar ūdens strūklu izmasē krūtis – ar plūstošām kustībām pulksteņrādītāja virzienā. Tad ar ūdens strūklu izmasē skausta zonu. Palīdzēs arī viegla skausta zonas masāža pie speciālista, taču masieris pirms tam jābrīdina, ka esi ar krūti barojoša māmiņa. Tāpat tiek rekomendēts pašām izmasēt krūts dziedzerus, neskarot areolu un krūts galu. Krūts masāža palīdzēs ne tikai atslābināties, bet arī izvairīties no piena sastrēgumiem.

8. Izmēģini speciālās tējas

Aptiekās ir pieejams plašs tēju klāsts no augu valsts produktiem, kas palīdz laktācijas periodā. To sastāvā ir fenhelis, ķimenes, melisa, anīss un citi. Tiesa, visiem šīs tējas gan nepalīdz, taču der pamēģināt. Turklāt ar tēju dzeršanu varēsi arī palielināt šķidruma uzņemšanu, kas savukārt vienmēr ietekmē laktāciju.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.