Foto: fotolia.com

4) Iegūstot muskuļu masu, jūs variet pieņemties svarā, taču tauki tāpat tiks zaudēti 0

Parasti iesācēji, kas tikko saskārušies ar fitnesu, sāk satraukties, ka pieņemas svarā, jo cipars, kas parādās uzkāpjot uz svariem, var būt lielāks nekā tas bija sākotnēji, respektīvi, pirms treniņu uzsākšanas. Tieši tāpēc nav vērts sekot standartu paraugiem, tabulām, kuros “speciālisti” publicējuši “pareizos” cilvēka svara lielumus.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 cipariem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro 15
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 133
TESTS prātvēderiem: ja zini atbildes uz vismaz 8 jautājumiem, tev ir pārsteidzoši attīstīts intelekts
Lasīt citas ziņas

5) Pastāv liela atšķirība starp augstu fiziskās sagatavotības līmeni un katra personīgajām fiziskajām dotībām

Iesācējiem nav vērts sevi mocīt ar nepiemērotiem vingrinājumiem, kuri nav paredzēti konkrētajam sagatavotības līmenim. Šī noteikuma neievērošana var izraisīt dažādas fiziskas traumas, kā arī psiholoģiski negatīvi ietekmēt cilvēka vēlmi turpināt ceļu uz savu mērķi. Tāpēc labāk ir atrast sev piemērotus uzdevumus un kompāniju, jo kopā sportot taču ir jautrāk!

CITI ŠOBRĪD LASA

6) Muskuļu zaudēšana prasa lielāku laiku nekā to audzēšana

Tā ir laba ziņa visiem tiem, kam patīk redzēt rezultātus ātri. Taču bez priekšzināšanām muskuļu audzēšanai var būt jāvelta ilgs laiks, jo ir svarīgi zināt, kā to paveikt visefektīvāk.

7) Cilvēki, kas sporto ārā, sadedzina vairāk tauku, nekā tie, kas trenējas iekštelpās

Fiziskās aktivitātes svaigā gaisā palīdz sakārtot domas, kā arī ļauj saplūst ar dabu: sajust vēju matos, iegūt veselīgu ādas toni, kā arī iegūt enerģijas lādiņu turpmākajai dienai. Taču vislielākais pluss ir tāds, ka sportojot ārā tu sadedzini vairāk kaloriju nekā aktīvs sporta zāles apmeklētājs. Vai tad tas nav lieliski?
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.