Sagatavoties priekam 0

Šodien sāku strādāt jau astoņos no rīta, tagad ir pieci pēcpusdienā. Tātad jums bija jāierauga noguris, sašļucis dakteris. Bet, re, esmu enerģisks, spēka pilns, priecīgs – kāds no rīta, tāds pats vakarā! Vaicājat, kur Bebrišs ņem enerģiju? Nekāda noslēpuma nav. Ja visu dari ar prieku – griez krūmus, ārstē cilvēkus vai taisi putnu būrīti, esi gandarīts par paveikto. Tas dod spēku.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 skaitļiem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
TESTS prātvēderiem: ja zini atbildes uz vismaz 8 jautājumiem, tev ir pārsteidzoši attīstīts intelekts
Lasīt citas ziņas

Lūk, divi varianti. Cilvēks grasās pļaut zāli, bet izkapti nav laikus uzasinājis. No rīta viņš pieceļas tikai desmitos, kad rasa jau nokritusi. Pļauj un lamājas – atkal izkapts neņem, vēl tas laiks tik draņķīgs… Nekāds labais darbs neizdodas. Ja šādi pastrādā kaut vai pusstundu, viss spēks jau izsīcis. Otrs variants – Bebrišs jau vakarā izkapina izkapti, sagatavo, lai tā asa jo asa, tad uzliek pulksteni, lai modina četros no rīta. Ceļas un iet strādāt – ir rasa, izkapts asi kož, darba apstākļi tuvu ideālam. Tad ir prieks, pozitīvas emocijas par padarīto un nekāda noguruma.

Tātad svarīgi, cik labi esi sagatavojies darbam. Ja man ir zināšanas, prasmes un iemaņas, protu cilvēkam palīdzēt, varu strādāt ar prieku. Tad arī spēka nepietrūkst. Lūk, cik vienkārši!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.