Foto: Shutterstock.com

Upuris 29


Visu laiku tu sapinies ar nepareizajiem partneriem, kuri nekaunīgi izmanto tevi. Tu pastāvīgi nodibini attiecības ar cilvēkiem, kuri nepietiekami mīl tevi un nevar sniegt apmierinājumu. Ja sekss tevi neapmierina, tu par to klusē. Arī dzīvē tu baidies kādu aizvainot, nekad neaizstāvi savas intereses, neko nelūdz. Tu sapņo, ka reiz satiksi ideālo cilvēku, kurš uzminēs visas tavas vēlmes un pienācīgi tevi novērtēs. Pat ja partneris sajūt, ka kaut kas nav labi un jautā, tu atbildi, ka viss ir normāli. Viņš nevar saprast, ko tu vēlies un jūtas vainīgs.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šo 5 vārdu īpašnieki liek sievietēm justies kā septītajās debesīs 10
TV24
“Kandidāts, kurš grib braukt uz Briseli, kaut ko “klārē” krieviski!” Timrots, Kampars un Upleja-Jegermane komentē debates krievu valodā
Kokteilis
FOTO. Horvātijas pārstāvis patīkami pārsteidz pasauli, atklājot savu Eirovīzijas favorītdziesmu 26
Lasīt citas ziņas

Patiesībā tev vienkārši bail izteikt savas jūtas, bailes palikt vientuļai, tu domā, ka neesi pelnījusi laimi, necieni sevi.

Tev jāiemācās izpaust savas vēlmes un uzvesties aktīvāk, sacīt “nē”, kad tas ir nepieciešams, uzticēties sev un savām jūtām, izjust atbildību par savu dzīvesveidu.

Egoiste

CITI ŠOBRĪD LASA

Tu esi visai apmierināta ar sevi un savu seksuālo dzīvi. Tu piespied partneri rīkoties tā, lai gūtu maksimālo baudu. Tu esi tik apsēsta ar saviem pārdzīvojumiem un sajūtām, ka nepievērs uzmanību partnera vajadzībām. Tu vienmēr zini, ko vēlies un to pieprasi. Dzīvē esi kaprīza, savtīga, nepieejama un tev nepatīk ieklausīties citos. Esot tev blakus, cilvēki sajūt, ka viņus augstu nevērtē, ka tiek izmantoti un nemīlēti.

Patiesībā tu ļoti baidies kļūt atkarīga no partnera, un tāpēc izvairies no īstas intimitātes. Tu baidies palikt vientuļa un nemīlēta, izjust kaut kā trūkumu.

Tev jāiemācās ne tikai ņemt, bet arī dot, priecāties par partnera prieku, uzticēties partnerim, ieklausīties viņa jūtās. Atvērties mīlestībai un atzīt, ka tev ir nepieciešams partneris.

Aktrise

Ar visu savu uzvedību un izskatu tu liec saprast, ka esi viskaislīgākā mīļākā pasaulē. Tev vairāk nekā pārējām sievietēm nepieciešami pievērstās uzmanības apliecinājumi un citu atzinība. Ja to nav, tu apvainojies un domā, ka neviens tevi nemīl. Tev ir tendence uz melodrāmām, greizsirdību, tev patīk saņemt pārspīlētu atzinību un izšķērdīgus komplimentus, tā radot lielu troksni un kņadu ap sevi. Cilvēki tev līdzās bieži jūtas izolēti, pievilti, neuzticas un tas viņus aizkaitina. Viņiem apnīk pastāvīga uzspēle un izlikšanās, nomāc pienākums apbrīnot tevi, viņiem trūkst patiesuma un sirsnības.

Patiesībā, tēlojot paaugstinātu seksualitāti, tu slēp bailes izrādīties slikta mīļākā, bailes tikt pamestai. Zemapziņā esi pārliecināta, ka mīl nevis tevi, bet to tēlu, kuru esi izveidojusi. Tu baidies, ka patiesā Tu neesi tik interesanta kā tēls. Aiz melodrāmas slēpjas nedrošība un vajadzība pēc mīlestības un uzmanības.

Reklāma
Reklāma

Tev jāsaprot, ka, lai tevi mīlētu, nav noteikti jātēlo kāda cita. Nebaidies parādīt savu Es, proti atslābināties, esi tu pati un iemācies dāvināt, nevis tēlot mīlestību.

Sniega karaliene

Tu vienmēr esi auksta un nepieejama. Neviens nekad nezina, ko tu patiešām vēlies. Tu nekad nerunā par savām izjūtām, seksa laikā uzvedies pasīvi. Uz visiem jautājumiem atbildi – man vienalga, es nezinu. Tu nekad nepiedod. Orgasms tev ir retums. Ļoti ātri apvainojies, esi nervoza. Tavā tuvumā partneris jūtas nepilnvērtīgs, nomākts, patmīlīgs; kā agresors un dusmojas.

Patiesībā tu vienkārši baidies nepatikt partnerim vai tevī uzkrājies milzīgs naids pret pretējo dzimumu, un šis sastingums ir veids, kā norēķināties. Iespējams, ka esi piedzīvojusi neveiksmes mīlas frontē vai bērnībā nesaņēmi vecāku mīlestību. Vēl šāda uzvedība raksturīga cilvēkiem, kurus partneris stipri aizvainojis, varbūt bijis neuzticīgs vai esat uz šķiršanās sliekšņa. Tādējādi tu mēģini atriebties viņam.

Pirmā lieta, kas jāiemācās – riskēt un izteikt savas jūtas. Saproti, ka cilvēki varēs paspert soli pretī tikai tad, ja tu iemācīsies izskaidrot, ko vēlies. Mācies uzticēties cilvēkiem un piedot viņiem.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.