12 dienu cikls 1

Astroloģe sniedz īsu aprakstu, kādu jēgu ietver katra turpmākā diena pēc dzimšanas datuma.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
7 pārsteidzošas lietas, ko par jums atklāj apģērba krāsa
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 15
Kadirovam daudz nav atlicis – viņš mirst. Čečenijas līdera nāve var ievilkt Putinu jaunā karā 144
Lasīt citas ziņas

Viņa piebilst, ka 12 dienas pirms dzimšanas datuma jeb gaidīšanas laiks tomēr ir nedaudz citāds – tas dots, lai pabeigtu iesākto. Tad ieteicams pārdomāt visus nepadarītos darbus, neatrisinātās lietas, atdot parādus, izlīgt mieru utt. Vārdu sakot, darīt visu, lai pārejas brīdī uz jauno gadu būtu pēc iespējas harmoniskāka un sakārtotāka iekšējā un ārējā sajūta.

Savukārt laikā pēc dzimšanas dienas vairāk akcentē ieceres, plānus, mērķus, attiecības. Katrā dienā visu nevar paveikt, bet ir labi, ja to vismaz iekļauj savās pārdomās, plānos, lūgšanās.

12 svarīgās dienas

CITI ŠOBRĪD LASA

Ikviena no 12 dienām secīgi un simboliski atbilst vienam mēnesim jaunajā piedzimšanas gadā.

1. diena – dzimšanas diena

2. diena

Veltīta finanšu gūšanai, domām par to. Plāno un aktivizē savu gadu materiālajā jomā. Šajā dienā arī vēlams saņemt dāvanas, naudu, materiālās vērtības, lai ir kaut vai mazs ienākums.

Tāpat ir labi apzināties savu vērtību un atļauties nopirkt kaut ko īpašu, sirdij tīkamu, palutināt sevi. Vēlams tikties ar pozitīvi noskaņotiem cilvēkiem.

3. diena

Šī ir saskarsmes, komunicēšanas, mācību diena. Ieteicams dot pozitīvu impulsu, lai sakārtotu attiecības ar tuvākajiem radiniekiem, brāļiem un māsām. Neaizmirst arī tuvus kaimiņus. Piezvanīt, satikties, ciemoties. Izvēlēties labus vārdus, izteikt savas vēlmes.

Šī diena dota, lai apzinātu, kādas mācības vai kursus gribētu apmeklēt gada laikā, plānot īsus ceļojumus. Ieteicama kāda garīgās izaugsmes iespēja, piemēram, nopirkt sev svarīgu grāmatu.

4. diena

Saistīta ar dzimtu un saknēm, vecāku diena. Der padomāt par nepabeigtām lietām šajā sakarā. Iespēja apzināti veidot pozitīvu gaisotni ģimenē. Tā ir diena, kad apmeklēt dzimtas kapus, lūgt senču atbalstu.

Kārtot ar īpašumiem saistītas lietas, pārdomāt mājokļa remonta, pārbūves nepieciešamību. Pat ja pašlaik tas nav aktuāli, piedomāt, savās domās ielikt vēlamo.

5. diena

Prieka, ballīšu un bērnu diena, kurā justies ļoti laimīgam. Vislabākais laiks rīkot īsto jubilāra balli. Pabūt kopā ar bērniem, veltīt viņiem vairāk uzmanības.

Reklāma
Reklāma

Laiks pacēlumam un attīstībai. Diena radošām, jaunām idejām, arī sirdslietām. Ja bijusi doma, ka kādreiz varētu laimēt loterijā, vajadzētu sākt par to domāt, iegādāties loterijas biļeti.

6. diena

Resursu izsvēršana. Iespēja pārdomāt, cik racionāli izmanto savus resursus saistībā ar darbu, kā uzlabot pašsajūtu darbā, kopt attiecības ar kolēģiem.

Arī par veselības resursiem – saplānot, kā gada laikā rūpēsies par veselību, kādus jaunus paradumus gribi ieviest ikdienā.

Šajā dienā ieteicams lietot veselīgu ēdienu. Ja iespējams, sākt vingrošanu vai citu veselīgu izkustēšanos.

7. diena

Kopj visas līgumsaistības, arī partnerattiecības – pavada šo dienu kopā ar otro pusīti. Paiet solīti pretī otram, pateikt kaut ko labu. Svarīgi veidot tādas attiecības, kādas vēlas visu gadu. Saziņā ar citiem izturēties taktiski, diplomātiski.

Vērts pavērot, kādus cilvēkus pievelc, to var dēvēt par spoguļattēla dienu – citos kā spogulī redzi sevi.

8. diena

Laiks transformācijai. Apzināties, ko grib darīt ar savu spēku, kurp to virzīt. Izdomāt, kā transformēt iekšējās rezerves, kuras īpašības izskaust sevī. Ja nodarbojas ar kādu garīgo praksi, izdomāt, ko gribētu sasniegt.

Šis ir pārbaudes laiks, vēlams būt pateicīgam par visu, kas notiek. Apzināties dzīvības vērtību, maksimāli sevi saudzēt.

Diena, kurā svarīgi domāt par īpašumiem, banku darījumiem, kopīgām lietām. Ja bijusi iecere ņemt kredītu, saplānot visu, kas ar to saistīts.

9. diena

Šī diena ir vārti uz plašumu, lai dzīvē sāktos jauns posms. Garīgi tiekties augstāk. Vērts satikt filozofiski ievirzītus cilvēkus, savu garīgo Skolotāju. Kalt lielāka ceļojuma plānus šajā gadā.

Svarīga diena studentiem. Domāt par augstāko izglītību un mācībām, tās saplānot.

10. diena

Darbs, karjera, izaugsme, profesionālais aspekts – šīs dienas atslēgvārdi. Diena rāda, cik lielā mērā uzņemies atbildību par savu dzīvi. Pārdomā, ko vēlies sasniegt. Ja gribi kaut ko mainīt karjerā, šī ir laba diena, lai sūtītu savu CV.

Svarīgi pievērst uzmanību priekšnieka–padotā attiecībām, pateikt labus vārdus, ja tie palikuši slāpēti. Kopt attiecības ar vīra vai sievas vecākiem, simboliski arī viņi ir priekšnieki.

11. diena

Āķītis nākotnei, lielo plānu kalšanas diena, projektu plānošana. Svarīgas ir attiecības ar draugiem un domubiedriem, ar kuriem kopā esam brīvprātīgi, ar kuriem nesaista nekādi līgumi. Satikties ar viņiem šajā dienā. Pavērot, kā veidojas komunikācija ar līdzcilvēkiem, un pārdomāt to.

Sakārtot ar sabiedrisku darbību saistītas norises, vienalga, vai tas būtu koris, kolektīvs, kopiena, sabiedriska organizācija, fonds vai biedrība. Padomāt, ko vēl varētu šajā jomā veikt, uzlabot.

12. diena

Simboliskā nozīmē pavisam tuvu dzimšanas dienai, tātad ir laiks izdarīt kopsavilkumu – apkopot iepriekšējās dienās apjausto un saplānoto. Visu piedzīvoto ielikt savā apziņā ar pluszīmi.

Diena, kas saistīta ar cilvēka dziļākajiem slāņiem, zempaziņu. Svarīgi atrast laiku sev, pārdomāt dvēseliski dziļas un svarīgas lietas. Pavadīt laiku apcerīgā vienatnē, mierā, klusumā. Labs laiks, lai meditētu, attīrītu organismu, pašatjaunotos.

Ja palikuši parādi, tos noteikti atdot, lai nedzīvotu uz nākotnes enerģijas rēķina, lai jaunais gads būtu tīrs.

Noderīgi

Jau kalendārā gada sākumā plānotājā piefiksē 12 dienas pirms un pēc savas dzimšanas dienas, katrā ierakstot galveno, paveicamo, pārdomājamo. Šādi var labāk atcerēties, kad un kā jāveic svarīgā gatavošanās dzimšanas dienai jeb jaunai pārejai. Citādi nereti attopas par vēlu, kad būtiskā laika skaitīšana jau sākusies.

36,6 °C konsultante AGNESE FŪRMANE, astroloģe un psiholoģe

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.