Foto – Shutterstock.com

No iežēlināšanas līdz lamām 4

“Raivo manā dzīvē ienāca kā labas draudzenes paziņa, ar ko iepazināmies Līgo svētku ballītē. Kad visi jau bija izklīduši no svinību vietas, cits – papardēs, cits – jau aizmidzis tuvējā siena gubā, pat nesagaidot rītu, mēs pie ugunskura palikām pēdējie. Runājāmies par dzīvi, sevi, ikdienu, sapņiem, vārdu sakot, visu! Un Raivo, protams, man šķita arvien valdzinošāks. Pēc svinībām apmainījāmies telefona numuriem un norunājām satikties vēlreiz.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Katram cilvēkam ir sava piemērotākā un veiksmi nesošākā krāsa, ko var noteikt pēc dzimšanas datuma. Noskaidro savējo!
Kokteilis
Nosaukti 8 vārdu īpašnieki, kuriem gribot vai negribot sanāk iekulties nepatikšanās
Veselam
Izrādās, ka kanēlis patiesībā nemaz netop no kanēļkoka. 4 ēdienu viltojumi jeb produkti, kas nemaz nav tie, par ko tos uzskatām
Lasīt citas ziņas

Kad pienāca mūsu norunātais randiņš, biju priecīgas pacilātības pilna, taču gaidītais noteikti neatbilda tam, kā viss notika realitātē. Izrādās, Raivo nesen bija izšķīries no savas draudzenes. To, ko viņš par viņu domā, klausījos stundu no vietas. No šarmantā un interesantā vīrieša vairs nebija ne miņas, savukārt saruna Jāņu naktī vispār šķita manis nosapņota. Manā priekšā bija pilnīgi cits cilvēks! Raivo krāšņais monologs man apnika brīdī, kad viņš ne tikai stundas garumā lamāja savu bijušo, bet pamanījās kritizēt arī visas pārējās planētas sievietes, savu mammu un mani ieskaitot. Nu, ko – nākamais randiņš tā arī nepienāca.” Estere (22), studē modes dizainu.

Lai atpazītu šāda tipa vīrieti jau laikus, pievērs īpašu uzmanību tam, kā viņš jūsu pirmajos randiņos raksturo cilvēkus savā dzīvē un, iespējams, bijušās partneres.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ja viņa māte ir apsēsta kontrolētāja, bet bijusī – nelietīga izmantotāja, ļoti iespējams, viņš kādā dzīves brīdī šādi sāks dēvēt arī tevi.

Viņš – upuris un varonis

“Kārlis bija mans jaunais kolēģis – nesen sācis strādāt darbvietā, no kuras šobrīd, par laimi, jau esmu aizgājusi. Viņa uzmanības izrādīšanas taktika sievietēm bija unikāla – katrai kolēģei, kurai nepalaimējās un gadījās ar Kārli mūsu biroja virtuvītē vienlaikus gatavot kafiju vai tēju, nācās noklausīties visu viņa dzīves stāstu.

Netrūka arī traģisku detaļu un neticamu mirkļu, taču viss vienmēr atrisinājās veiksmīgi – Kārlis kā īsts varonis varējis uzveikt it visas dzīves grūtības. Kāpis kalnos, slīcis upēs, piedzīvojis traģiskus notikumus bērnībā… Nu, filmas scenārija cienīgs stāsts! Protams, ka sākumā viņa teiktais un personība ieintriģēja, taču, kad sapratām, ka katrai no mums gadījies būt par klausītāju stāstiem, kuros atainotais nemaz nav savienojams, sapratām, ar ko mums ir darīšana.” Kristīne (33), reklāmas projektu vadītāja.

Psihopātiem neizsakāmi patīk atrasties uzmanības centrā un just apkārtējos viņus žēlojam. Vai viņš brīnumainā kārtā ir uzveicis vēzi, kas gan var atgriezties? Varbūt viņa bijusī sieva gāja boja traģiskā autoavārijā, kas viņu atstāja klibu uz mūžu, lai gan viņa gaita ir normāla? Varbūt viņš pirms jūsu trešā randiņa salauza pēdu un randiņu tāpēc atcēla?

Ja vīrieša stāsti un piedzīvotās likstas tev šķiet pārlieku dramatiskas, pārbaudi viņa slimības vēsturi, ja iespējams, kā arī uzmanies no tālākas satuvināšanās!
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.