Četru garšu siera zupas. Gardas, vienkāršas un mazliet neierastas receptes 2
Zupas bāze
Reklāma
Reklāma
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija
174
“Krievi mūs burtiski aprīs!” Ukraiņu komandieris skaidro iespējamās kara pauzes briesmas
139
TV24
Vai rudenī tiks palielinātas pensijas? Saeimas deputāts par plānotajām izmaiņām pensiju aprēķinā
55
Zupas bāzei nepieciešami: kāposti, ziedkāposti, burkāni, brokoļi, kartupeļi, sīpoli, garšvielas, buljons (uz 1 l buljona ņem 200 gramus vistas gaļas, 2 burkānus, 1 sīpolu un garšvielas) Buljonā vāra nomazgātus, sagrieztus dārzeņus, līdz tie mīksti. Zupas daudzumu sadala 4 daļās (ielej 4 mazākos katlos) un gatavo ar atšķirīgām piedevām.