Foto: Shutterstock.com

• Ir vecums, kad bērniem tiešām ir traumatiski vizualizēt savus vecākus darām TO! Pēc tam no tā izaug un vairs nedomā, bet ir vecums, kad ir fui un vēēē! 0


• Sekss ir normāla cilvēciska padarīšana, tikai intīma, to nu bērnam paskaidrot nav nekas ārkārtējs.
• Jāteic, ir gadījies, ka mazais ienāk “labākajā brīdī” – tāds miegains, sapņains, vienkārši skatījās, nekādas emocijas notiekošais viņam neizraisīja.
• Ja ir gribēšana, tad iespējas var atrast vienmēr.
• Varbūt drīzāk vajadzētu nevis stresot par to, ka var ienākt, bet nodrošināt bērnam pilnvērtīgu nakts miegu. Čurāšana pa nakti – aizsūtīt uz tualeti pirms miega, ja nelīdz, tad jāiet pie neirologa utt., jo dabiski cilvēkam, ja vien pirms miega nav 2l ūdens izdzerti, nevajadzētu celties, ja organisms ir pilnībā atslēdzies. Bērnam vajadzētu iemācīt, ka uz tualeti var aiziet, neejot caur vecāku guļamistabu. Gribas dzert? Ūdens glāze pie gultas un patstāvība – vecāku guļamistabā ūdens krāna nav, nav ko tur naktī meklēt. Slikti sapņi? Cēlonis visbiežāk psiholoģisks – nodrošināt mierīgus apstākļus vakarā un nerādīt šausmenes, lai bērnam murgi nerādās. Gribas parunāties? Nu ko – vispirms bērnam ir jāaizmieg. Ja vien nav problēmu ar nerviem, tad neviens naktī neceļas, lai ietu parunāties par laiku ārā. Īsumā – ja viņiem ar miegu viss labi, tad problēmām nevajadzētu būt pat ar futbola komandu. Ja būs problēmas ar čurāšanu, dzeršanu utt., tās būs arī ar vienu bērnu. No skaita tas noteikti nav atkarīgs.
Grūtāk gan jau tiem, kuriem vienistabas dzīvoklis, bet tie arī iespējams biežāk bērnus aizsūta pie omēm, opjiem utt., biežāk iziet ārpus mājas, kaut uz viesnīcu un nodod tā, ka mēnesi negribas.
• Man pēdējā laikā vairāk traucē kaķis, nevis bērni. Mēdz uzrasties visneiedomājamākajā vietā visnegaidītākajā brīdī. Vai suns. Tie visu var ātri iztraucēt. Skatās, lec virsū. Ja iespundē kur citur, tad bļauj. Visstulbāk laikam ir, kad vienkārši sēž un hipnotizējoši skatās. Tā, it kā saprastu…

Reklāma
Reklāma
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā!
Krievija konfiscē itāļiem rūpnīcas. Itālijas atbildes gājiens ir filigrāns
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 24
Lasīt citas ziņas

Un kāda ir jūsu pieredze? Kā mainās seksuālā dzīve, ja ģimenē ir daudz bērnu? Rakstiet komentāros.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.