Dārzeņi “podiņā” 0

Šis ir ēdiens, kura pagatavošanā droši var pieaicināt mazos palīgus. No rupjmaizes pagatavo “melnzemi” un tajā sastāda dažādus dārzeņus un odziņas. Ir skaisti gardi un arī veselīgi!

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
Ineses Supes cīņa turpinās: “Kad iznācu no ķirurga kabineta, es apraudājos, jo man gribējās iznākt kā uzvarētājai, bet tā pagaidām nesanāk”
Vai zināji, ka šie ieradumi veicina mūsos skumjas un nomāktu garastāvokli?
TESTS: Atbildi tikai uz 6 jautājumiem un mākslīgais intelekts izrēķinās tavu vecumu!
Lasīt citas ziņas

Kā pagatavot melnzemi: Izvēlas kvalitatīvas rupjmaizes mīkstumu, sablenderē vai samīca ar rokām. Liek krāsnī un grila režīmā nedaudz apkaltē. Rupjmaizes vietā var izmantot gatavu rīvmaizi, vārītus brūnos, krāsainos vai melnos rīsus, grūbas. Galvenais ir atcerēties, ka “zemi” bērni gribēs pagaršot. No rupjmaizes uztaisīto “zemi” ber mazos, jaunos puķu podos vai kādā skaistā cepamtraukā un sasprauž tajā jaunos burkāniņus, zaļumus, gurķus, redīsus, zirņus, mini papriku, zemenes vai mellenes. Var pagatavot vairākas dobītes un ļaut bērniem darboties pašiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.