Foto – Shutterstock.com

Kā rīkoties ar matricu
 11

Saskaņā ar Ignatenko pārliecību, dievišķā matrica, kas ir Visuma analogs, atrodas arī katra cilvēka galvā – septītajā, dvēseles centrā jeb čakrā. To veido katrs pats ar savu domāšanas aparātu, taču matricas realizēšanās laiks un jauda atkarīga no tā, kāds ir mūsu apziņas resurss. Parasti tas ir tikai līdz trim procentiem no potenciāla. Lielāku spēku domai dod subinformatīvais matricu domāšanas komplekss, bet to sasniegt var palīdzēt speciālists, kurš apguvis attiecīgas zināšanas.

Reklāma
Reklāma
Latvijai tuvojas aukstuma vilnis! Sinoptiķi par laiku jaunnedēļ
TV24
“Ja Putins “atstieptu kātus”, ko tas mainītu?” Slaidiņš atbild tieši un bez aplinkiem
Uz gājēju pārejas gandrīz uzbrauc Valsts prezidentam 80
Lasīt citas ziņas

Domformu jeb matricu ar mantras HA! vai K–HA! palīdzību var sūtīt vai nu sev vai kādam citam. Tā atgriežas, tikai ar vēl lielāku blīvumu un resursu, jo ceļā saņēmusi paralēlo pasauļu (tur atrodas mūsu aizgājušie tuvinieki, garīgie skolotāji, svētie, eņģeļi – ļoti sarežģīta dievišķā hierarhija!) svētību jeb dievpalīgu.

Cik ātri tas notiek, atkarīgs no melnā, brūnā un pelēkā uzkrājuma čakrās. Jo karmas vairāk, jo viss norisinās lēnāk. Taču jebkura matrica, ejot cauri mūsu sistēmai, kādu karmas stūrīti tomēr padrupina. Tad uzlabojas veselība, paspilgtinās spējas, ienāk jaunas zināšanas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Matricu veido meditācijas laikā, iedomājoties kā mirdzošu piramīdu.

Visu laiku atkarībā no nepieciešamības iespējams veidot jaunas un jaunas matricas.

Piemēram, transporta sablīvējuma stundās ar mašīnu jānokļūst darbā. Atliek nodomāt: lūdzu, man drošā ceļa matricu, ieliekot tajā parametrus, kas šajā maršrutā svarīgi – ceļš bez dzērājiem, bez avārijām, bez klaiņojošiem dzīvniekiem, bez starpgadījumiem, auto – bez tehniskām kļūmēm, nodomāt T–HA! un pateikt paldies. Nākamajai reizei jauna matrica vairs nav jāveido, jo tā glabājas mūsu ēteriskajā dubultniekā Visumā, izskaidro Mārtiņš Logins.

Matricu veidošana cilvēku garīgi attīra, jo tā vienlaikus ir lūgšana. Lūgšanai vienmēr seko sajūtu līmenī saņemama informācija, kā to vērst piepildījumā, tāpēc pret izsacītajām vēlmēm jāizturas ar lielu atbildību. Patiesībā stāsts ir par to, ka Dievs vienmēr ņem aiz rokas un aizved, kur vajadzīgs, ja viņam uzticas.

Mantru skaņošana dod cilvēkam papildu enerģiju un atbrīvo no karmas. To var darīt jebkuros apstākļos un laikā.

Šajā skolā – arī mājasdarbi


Pirmajā nodarbībā ar katru no dalībniekiem atsevišķi tiek pārrunāts, vai iepriekš jau bijušas kādas garīgās prakses.

Instruktors atgādina, ka pirms gulētiešanas noteikti vēlams aizsūtīt Visumā saldu sapņu un cieša miega matricu, turklāt trīs reizes pēc kārtas, bet rītu sākt ar lūgumu, lai diena ražīga un pozitīvu izjūtu pilna.

Reklāma
Reklāma

Guvuši priekšstatu par darbu ar matricām, eksperimenta dalībnieki noskaidro, kuru no savām aktuālajām problēmām mēģinās novērst vai transformēt ar jaunapgūto instrumentu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.