Publicitātes foto

Kā darbojas “Astrosecret”? 12

Tā kā šobrīd mobilo aplikāciju bizness ir viens no straujāk augošajām nozarēm pasaulē, Agnesei radās doma apvienot astroloģiju, zinātnisko metodi un modernās tehnoloģijas vienā veselumā un izveidot mobilajā telefonā apskatāmu grūtniecības plānošanas kalendāru. Aplikācijas izstrādē piedalījās profesionāli astrologi un medicīnas speciālisti, kuri, apvienojot savas zināšanas, radīja profesionālu palīgu auglīgo dienu noteikšanā, izmantojot fizioloģiskā cikla rādītājus un astroloģiskos aprēķinus.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Bez dūres bērna virzienā nevarēja iztikt?” Nila Ušakova publiskotā Māmiņu dienas fotogrāfija radījusi apjukumu 28
Kokteilis
FOTO. Didrihsones sekotāji viņai sagādājuši nepatīkamu pārsteigumu: “Es tiešām nezināju, ka kāds to var izdarīt…”
RAKSTA REDAKTORS
“Kad viņa piedzima, es uzreiz sapratu, ka kaut kas nav kārtībā” – 4 bērnu ģimeni no Jēkabpils neveiksmes vajā viena pēc otras 49
Lasīt citas ziņas

Komanda veica sarežģītu darbu, lai aprēķini kļūtu pieejami ikvienai sievietei, lietojot patīkamu un vienkāršu viedtālruņu aplikāciju www.astrosecret.net. Ar tās palīdzību katra sieviete, ievadot savus dzimšanas datus un laiku, var noteikt vēlamākos bērna ieņemšanas brīžus, kurus nosaka, analizējot sievietes dzimšanas dienas astroloģiskās kartes rādītājus un ieņemšanas dienas astroloģisko fonu.

Dzelteni iekrāsots kalendāra datums jeb AstroSecret īpašā diena ir pēc Dr. Jonasa metodes noteikta ieņemšanai īpaši labvēlīga lunārā cikla diena. Ja šī diena sakrīt ar hormonālā cikla prognozēto auglīgo dienu, ieņemšanas iespēja ir 99%.

CITI ŠOBRĪD LASA

Balti iekrāsoti kalendāra datumi jeb AstroSecret dienas ir astroloģiski novērtētas fizioloģiskā cikla auglīgās dienas. Uzspiežot uz Astrosecret dzeltenās vai baltās dienas aplīša, parādās prognozējamais mazuļa dzimums un horoskopa zīme.

Aplikācija ieguva starptautisku atzinību – Astrosecret iekļuva Facebook atbalsta programmā FbStart.com, kas jaunajiem uzņēmumiem aplikācijas attīstīšanai sniedz konsultatīvu un finansiālu atbalstu. Tā ir pieejama gadu, un par bērniņa ieņemšanu saņemtas vairāk nekā 1700 prieka vēstis no sievietēm visā pasaulē. Pērkot Astrosecret abonementu, jāņem vērā, ka Google Play veikals un App Store izmanto interneta pirkumu dubulto aizsardzību.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.