Publicitātes foto

Prognozes ir laba lieta, bet jādomā ar galvu! 12


Nav nejauši sastaptu cilvēku. Mūsu dzīvē darbojas sakāmvārds – ko sēsi, to pļausi. Ja sējam rūgtas sēklas, satiekam sarežģītus partnerus, kurus esam paši nopelnījuši ar savu rīcību gan šajā, gan iepriekšējās dzīvēs. Tāpēc pie pirmajām grūtībām partnerus nevajag mainīt, vajag atrisināt savas problēmas, no tām jau nekur neaizbēgt, jo arī rīcība iepriekšējās dzīves ietekmē nākotni.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos
Ziemeļamerikas indiāņu zvēru horoskops. Uzzini, kurš dzīvnieks esi tu! 17
Krievu murgs Turcijā: turki Krievijas pilsoņus izsēdina no lidmašīnām un neļauj lidot uz citām valstīm 99
Lasīt citas ziņas

Tas ir karmas – cēloņu un seku likums, kas paredz, ka cilvēka dvēsele dzīvo daudzas dzīves. Labie un sliktie darbi summējas, veidojot pozitīvu vai negatīvu karmu, kas iedarbojas uz cilvēka ķermeni, uztveri, emocijām un apziņu. Sliktas karmas rezultātā rodas smagas slimības, neauglība, ādas un psihiskas saslimšanas.

Austrumu reliģijās uzskata, ka līdzeklis pret šādām slimībām ir lūgšanas, un reliģiskās ceremonijas. Arī Bībele cilvēkiem māca, nedari otram to, ko negribi, lai dara tev. Tur māca būt līdzjūtīgiem, tikumiskiem un ievērot augstas morāles principus. Brīdī, kad cilvēks apzinās savu atbildību dzīves veidošanā, apzinās, ka sarežģītās dzīves situācijas nepieciešamas paša izaugsmei, haosu viņa psihē nomaina sakārtotība.

CITI ŠOBRĪD LASA

“Uzskatu, ka veiksmes vai neveiksmes dzīvē lielā mērā atkarīgas no paša cilvēka attieksmes pret notiekošo. Uzskatu, ka dzīve ir taisnīga un katrs cilvēks sastopas ar notikumiem, kas viņu var skolot un padarīt labāku. Uzskatu, ka viens no nosacījumiem cilvēka izaugsmei ir morāles normu ievērošana,” skaidro Agnese, atgādinot: jāatceras, ka asroloģiskās prognozes ir kā ceļa zīmes, tomēr katram pašam jādomā ar galvu.

Hormonālais un lunārais cikls bērniņa ieņemšanai
Pēc pārtraukuma un atpūtas Agnesei radās divas labas idejas. Leļļu izgatavošanu (www.papiralelles.lv) viņa aizguva no savas vīramātes un veiksmīgi attīstīja. Aktīvāk pievērsties palīdzības sniegšanai sievietēm viņu pamudināja skolotājs Svami Amrits Mahamedha laikā, kad Agnese Indijā mācījās vēdiskās zinības.

Skolotāja iedvesmota, Agnese apsvēra iespēju atgriezties medicīnā, taču vēlējās izmantot arī savas zināšanas astroloģijā. To ļāva izdarīt daktera Jūdžina Jonasa 1956. gadā izgudrotā metode, kad ārsts atklāja sakarības starp planētu stāvokļiem un sieviešu spēju ieņemt bērnu.

Doktors Jonass apgalvo, ka pastāv divi cikli, kas ļauj sievietei ieņemt bērnu: hormonālais cikls, kurš saistīts ar ovulāciju, kura notiek apmēram pa vidu starp diviem menstruālajiem cikliem (aplikācijā “AstroSecret” šīs dienas tiek apzīmētas kā “Auglīgo dienu prognoze”).

Otrs ir lunārais cikls, kas saistīts ar Saules un Mēness novietojumu sievietes dzimšanas brīdī (aplikācijā AstroSecret šīs dienas tiek apzīmētas ar dzelteni iekrāsotiem datumiem un apzīmējumu “AstroSecret īpašā diena”).

Abi cikli ir pilnīgi neatkarīgi viens no otra. Saskaņā ar Jonasa pētījumu rezultātiem, 85% no apaugļošanās gadījumiem notiek lunārajā ciklā. Ja abi cikli – hormonālais un lunārais – sakrīt, grūtniecības iestāšanās iespēja ir 99%.

Kopš 1956. gada metodi pārbaudīja un apstiprināja ar vairāku tūkstošu brīvprātīgo pāru palīdzību, kuri tika aicināti piedalīties metodes izstrādē. Pētījumi turpinājās vairāk nekā 46 gadus, un ar to palīdzību pasaulē nāca ievērojams skaits jaundzimušo.

Reklāma
Reklāma

Tāpat Jonass ir izstrādājis parametrus, pēc kuriem var noteikt gaidāmā mazuļa dzimumu. Šo prognožu precizitāte apstiprinājusies 97,7 % gadījumu. Par šo atklājumu viņš tika nominēts divām Nobela prēmijām. Pasaule tiek uzskaitīti simtiem tūkstošu gadījumu, kad ieņemšanas plānošana nesusi augļus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.