Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls
Foto: Fotolia

Kā sadarbojies ar gariem dziedināšanas procesā? 0


Parasti vēršos pie viņu spējas izdziedināt kādu, nevis lūdzu viņus atnākt kā personības. Kad dziedinu cilvēku vai dzīvnieku, atnāk gari, kuri vēlas palīdzēt. Dažkārt tie ir erceņģeļi, dažkārt tie, ko mēs dēvējam par citplanētiešiem (man gan ļoti nepatīk šis nosaukums), – būtnes no citām zvaigžņu sistēmām. Tāpat kā mums slimnīcā ir dažādi speciālisti – medmāsas, ārsti, ķirurgi, tā arī starp gariem un gaismas būtnēm ir tāda kā specializācija. Manā uztverē mēs esam komanda: es, varbūt kāds Apgaismotais Meistars, varbūt kāds no Andromedas miglāja vai citurienes. Katrs ar savu ekspertīzi. Mana loma šajā komandā ir darboties fiziskajā līmenī un komunicēt ar pacientu.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos
Ziemeļamerikas indiāņu zvēru horoskops. Uzzini, kurš dzīvnieks esi tu! 17
Krievu murgs Turcijā: turki Krievijas pilsoņus izsēdina no lidmašīnām un neļauj lidot uz citām valstīm
Lasīt citas ziņas

Protams, arī pacients ir daļa no komandas. Viņam jāvēlas izveseļoties, jāatveras dziedināšanas iespējai. Ir ļoti grūti palīdzēt tam, kurš nevēlas tikt izdziedināts. Ne jau varmācīgi, bet kaut kā jātiek šai pretestībai cauri. Arī cilvēkam, kurš vēlas kļūt vesels, var būt kādi bloki, taču, ja ir vēlēšanās, ar tiem var tikt galā. Gars dod iespēju pašam izdziedināties, bet pacientam ir jāļaujas, jo tu pats esi tas, kurš visu paveic. Es esmu te tikai tādēļ, lai atbalstītu. Varbūt pasaku kaut ko, kas tev palīdz saprast, bet tu esi tas, kurš ir atbildīgs par savu veselību. Es neesmu ne tava pavēlniece, ne skolotāja, mans uzdevums ir palīdzēt kļūt par savas dzīves pavēlnieku un izdziedināt sevi.

Vai var teikt, ka mēs paši esam atbildīgi gan par savu veselību, gan savām slimībām?

CITI ŠOBRĪD LASA
Mēs visi esam tikai cilvēki, un mums jāiemācās strādāt ar tām fiziskajām spējām, kas mums dotas. Ar to negribu teikt, ka neesam gana labi tādi, kādi esam. Taču mums jāiemācās sevi pieņemt un pārvaldīt kā instrumentu, pārzināt savus stipros un vājos punktus. Nevajag izlikties neredzam savas vājās vietas, jāiemācās ar tām apieties. No otras puses – nav jēgas nēsāt līdzi pilnu mugursomu ar vainām un rūpēm, tad nav iespējams saskatīt sevī to brīnišķīgo būtni, kas patiesībā esi.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.