Par naudas enerģiju 1


Atnāk norūpējies cilvēks un saka: “Kāpēc man neveicas?! Nopelnu pietiekami, bet nauda kaut kur izgaist, vienmēr pietrūkst.” Visbiežāk tas notiek tāpēc, ka naudas enerģijai neļauj nogulsnēties, stabilizēties. Tiklīdz saņem algu, uzreiz skrien kaut ko pirkt. Taču naudai jānostāv vismaz vienu diennakti. Tās enerģija kļūst stabilāka, tik ātri neizplēn, turas pie tevis.

Reklāma
Reklāma
Krievi nāk virsū kā melna nakts.. Ukraiņi nosauc laiku, kad vairs nevarēs noturēt fronti – ne ieroču, ne spēka nav
Pirmās pazīmes jau ir: Bijušais NATO komandieris brīdina par Kremļa iespējamiem uzbrukuma plāniem saistībā ar NATO mācībām Baltijas jūrā 125
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 70
Lasīt citas ziņas

Cits svarīgs nosacījums – naudu nedrīkst likt rokā, saujā. Nauda ir veids, kā nodod enerģiju. Tātad, monētu vai banknoti ieliekot kādam rokās, tu atdod savu enerģiju. Arī pašam nevajadzētu pa tiešo saņemt no otra rokas. Nestiep sauju pēc sīknaudas, ko pārdevējs izdod! Tam ir paredzēts trauciņš vai īpaša vieta uz letes.

Es nolieku naudiņu un vēl piebilstu: lai tev ir, un man ir. Lai labi gan pašam, gan otram cilvēkam.

Par aizdošanu

CITI ŠOBRĪD LASA

Naudas aizdošana ne vienmēr ir svētīga. Piemēram, kāda ienākumi ir līdzīgi tavējiem, bet mēneša beigās allaž lūdz aizdot, jo pietrūkstot iztikai. Cits saka: “Es tādas smukas kurpes redzēju, bet naudiņas nepietiek, aizdod, lūdzu!” Vai šādiem cilvēkiem vajag aizdot? Nē, jo tā viņi nekad nesaņems dzīves mācību.

Taču, ja kādam piepeši vajag naudu ārstēšanai, – palīdzi, jo, ja tev kādreiz būs slikti, visdrīzāk tieši šis cilvēks būs gatavs tevi atbalstīt.

Lūdzējam uz ielas nevajag dot naudu, ja jūti, ka viņš to nodzers, nelāgi izmantos. Ja iedosi, iznāks, ka atbalsti viņa dzeršanu un slinkumu! Turklāt šādi vienlaikus atdod viņam arī savu enerģiju. Es tādam lūdzējam parasti saku: šķiet, tev beidzot jāsāk strādāt…

Ielu muzikantam gan neatsaku, jo viņš pelna iztiku ar savu talantu.

Par lamāšanos

Ļoti daudzi ieraduši lamāties, izteikties rupjiem vārdiem. Šādi cilvēks savu auru padara pelēku. Un, ja ir šāda aura, tā kā magnēts pievelk cilvēkus, kuri kāro otru izmantot.

Turklāt, ja ir šāda aura, cilvēkam bieži notiek ķibeles. Atnāk un sūrojas – sak, man mājās notiek tik daudz kas slikts, arī nauda neturas, kāpēc tā? Bet pats taču nodarījis sev pāri, ar neglītiem vārdiem piesārņojis savu apkārtni.

Neliela viltība

Lai pasargātu sevi no tā dēvētā enerģijas vampīra, var uzlikt kādu pamanāmu rotu vai citu aksesuāru, kas piesaista uzmanību. Cilvēka skatiens it kā nevilšus pielīp šim akcentam. Kamēr tā notiek, viņam nav iespējas pasmelties tavu enerģiju, jo parasti tas notiek, skatoties acīs.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.