Atpakaļ bērnībā 0


Daudzas problēmas nāk no bērnības, ja bērns tolaik jutās nemīlēts, skumjš, neaizsargāts, nelaimīgs. To var mazināt, ja veic, kā to nosauc Daniels, iekšējā bērna dziedināšanu. Šis bērns joprojām mitinās mūsos, viņš arvien nes sevī ciešanas, sāpes. Diemžēl tas var radīt nelāgas problēmas pieauguša cilvēka dzīvē.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Onkologi nosauc pārtikas produktus, kurus būtu tūlīt jāpārtrauc lietot uzturā, ja grib izvairīties no vēža
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 71
Kokteilis
FOTO. Haoss pirms Eirovīzijas lielā fināla: valstis nosoda Nīderlandes pārstāvja diskvalifikāciju, bukmeikeri nosauc pašreizējos favorītus
Lasīt citas ziņas

“Ieraugi sevi mazotnē. Galvenais ir just, vismaz zināt – te, priekšā, esmu es, kad biju maziņš. Iedomājies, ka atrodies kādā bērnības situācijā vai notikumā, kur juties nemīlēts, nelaimīgs. Tad kā pieaugušais pieej klāt bērnam un samīļo viņu, pasaki, ka viss ir kārtībā, apskauj. Pat ja skaidri neredzi šo bērnu, galvenais ir sajust, kā apskauj, kā samīļo.

Vari domās kopā ar bērnu doties uz skaistu, dziedinošu dārzu, jūras liedagu vai citu sev tīkamu vietu. Šādi tiek dziedināta bērnība. Ja iekšējais bērns jūtas dzīvespriecīgs un mīlēts, pieaudzis cilvēks jūtas pārliecinātāks par sevi, visu dara vieglāk un rotaļīgāk.”

Paviesoties citās dzīvēs

CITI ŠOBRĪD LASA

Piedošanu var lūgt arī tā dēvētajā regresijas metodē, kas gan drīkst notikt tikai speciālista vadībā. Daniels Maršans ir apguvis regresijas terapiju, kad cilvēks ļaujas zemapziņai, dodas it kā meditatīvā ceļojumā uz pagātni. Latvijā daudziem ir zināmas filozofijas doktora un hipnoterapeita Maikla Ņūtona grāmatas par to.

Regresijas terapijā cilvēks nonāk padziļinātas relaksācijas stāvoklī, līdz ar to iespējams piekļūt atmiņām par pagātnes notikumiem, kas skar viņa iepriekšējās dzīves. Tādējādi var dziedināt notikumus, kas izrādās pašreizējo problēmu cēloņi. Interesanti, ka dziedinošais efekts tiek gūts neatkarīgi no tā, vai cilvēks tic iepriekšējām dzīvēm vai uzskata tās par fantāzijas augli.

Ja esi saslimis

Līdzīgi, kā veicot piedošanas meditāciju, var iedomāties, ka gaisma no sirds enerģētiskā centra plūst tieši uz slimības skarto vietu. Var uzlikt plaukstu uz tās, lūgt piedošanu, nosūtīt mīlestību un samīļot sāpošo orgānu kā bērnu. Šūnas to sajūt un reaģē.

Itin bieži cilvēki saka, ka šo efektu jūt kā siltumu. Ja vizualizāciju veic regulāri, tā palīdz kļūt veselākam.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.