Foto: Shutterstock / Latvijas Mediji

Saauguši kabači? Recepte, kas liks iemīlēt šo sulīgo dārzeni – kabaču ripiņas ar vistu un sieru 0

Kabaču sezonas laikā ātri pagatavojams un sātīgs ēdiens.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

1 liels vai 2 mazi kabači

2 vistas filejas

100 g rīvēta cietā siera

tomātu mērce

bazilika lapiņas

Pagatavošana

Tik smagi “iegrābies” Putins nebija 25 gadus: tagad galvenais nepalaist šo iespēju garām
Mājas
Berzēšanās gar kājām, gulēšana virsū, astes kustināšana – iemācies saprast, ko kaķis tev šādi “saka”
Trampa publicētā fotogrāfija iedzen viņu stūrī – cilvēki šoreiz ir patiesi nikni
Lasīt citas ziņas

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 190 oC. Kabačus sagriež nelielās šķēlēs, kārto uz pannas, kurā ieklāts cepampapīrs. Šķēles noziež ar tomātu mērci. Vistas fileju sagriež mazos gabaliņos un apcep uz pannas. Kabaču šķēles pārber ar vistas filejas gabaliņiem, tiem pārber sarīvētu cieto sieru.

Cep cepeškrāsnī 10–12 minūtes, līdz siers izkusis. Pirms pasniegšanas pārbārsta ar sagrieztām svaiga bazilika lapiņām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.