“MiPow” – krāsu karaliene 0

Honkongā ražotā glītā iesaiņojumā atrodamā spuldze viscaur izgatavota no plastmasas – arī vieta, pa kuru izstarojas gaisma. Labs risinājums, ja esat nevīžīgs un lietas mēdz izkrist no rokām. Turklāt “Playbulb” pat pēc ilgstošas degšanas neuzkarst. Mani nedaudz sarūgtināja “MiPow” uzstādīšana. Pirmkārt, jālejupielādē “Playbulb X” lietotne, kas atrodama gan “Android”, gan “iOS” viedtālruņos. Tālāk spuldze jāieskrūvē tai paredzētajā vietā un jāieslēdz gaisma. Gods kam gods – līdz tam nav nekādu problēmu, vien gaisma ieslēdzas sekundes desmitdaļu lēnāk nekā parastā spuldze (tāpat arī “AwoX”). Spuldzes degšana nozīmē, ka tajā riņķo tik vajadzīgā elektrība, kas darbina ierīces “Bluetooth” – žēl, ka nav izdomāts veids, kādā mūziku skandināt bez gaismas dedzināšanas.

Reklāma
Reklāma
Dronu uzbrukumi naftas pārstrādes rūpnīcām Krievijā ir panākuši neiedomājamo – pasaules lielākajai naftas valstij sāk pietrūkt benzīna
Latvijai tuvojas aukstuma vilnis! Sinoptiķi par laiku jaunnedēļ 22
Uz gājēju pārejas gandrīz uzbrauc Valsts prezidentam 80
Lasīt citas ziņas

Tālāk tālrunis jāsavieno ar lietotni, lai ballītei varētu iedot “odziņu” – pēc sirds patikas mainīt “MiPow” lielāko trumpi – izstarotās gaismas krāsas. Turklāt krāsas ir ļoti spēcīgas un intensīvas, nevis blāvas un nožēlojamas. Gaismeklis, kas izstaro 200 lumenu spēcīgu gaismu, var degt ne tikai ierastajā baltajā krāsā, bet jebkurā krāsā, kas vien ienāk prātā. Turklāt ar lietotnes palīdzību spuldzei var likt mirgot vairākos ātrumos, mirgot varavīksnes krāsās, spīdēt intensīvāk vai blāvāk. Pietrūkst vien spējas spuldzei mirgot mūzikas ritmā. Cena – 69 eiro, kas ir daudz, bet jāatceras, ka gaismeklis ne tikai tēlo hameleonu, bet arī spēlē mūziku, “MiPow” padarot par ne gluži centrālo ballīšu zvēru, bet par pasākuma iekustinātāju gan.

Lai skandinātu tālrunī atrodamos skaņdarbus, jāņem palīgā tālrunī iebūvētais “Bluetooth”. Šeit sākās problēmas, jo ilgi un dikti mans tālrunis izlikās neredzam “Playbulb”. Pēc vairāku minūšu ķimerēšanās, visu lietotnes iestatījumu apskatīšanas beidzot izdevās tālruni savienot ar spuldzi. Nezinu, ko gaidīju, bet skaņas kvalitāte nebija tā labākā – man ausij tīkamākas ir smagākas notis, un “Playbulb” rokmūziku laida ārā spiedzošu, netīri trokšņainu un ausij netīkamu. Par dzidrām skaņām var aizmirst. Bet ko gan var gribēt no tik nelielas 50 – 60 Hz, 4W skandas? Ballītē varbūt arī būs labi, bet ikdienā tāds skanējums nogurdinās un saniknos.

Video:

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.