Foto – Shutterstock.com

Kādas bija tavas attiecības ar manu ģimeni? 3

Mūsu ģimenei ir būtiska loma arī mūsu attiecībās ar pretējo dzimumu. Nereti tieši nespēja sadzīvot ar otrās pusītes vecākiem vai tuviniekiem rezultējas konfliktos, kas, savukārt, noved pie šķiršanās. Turklāt, par šīm problēmām nerunājot, bet izliekoties, ka viss ir kārtībā, situācija tikai pasliktinās.

Reklāma
Reklāma
Izrādās, gurķus ar tomātiem nedrīkst ēst kopā! 8 produktu kombinācijas, no kurām labāk izvairīties 3
Kokteilis
VIDEO. Personības tests: izvēlies vienu dakšu un atklāj, ko tava izvēle liecina par tevi
Putina sabiedrotais brīdina par globālu karu un “traģēdiju visai cilvēcei”
Lasīt citas ziņas

“Tikai pēc tam, kad pārrunājām mūsu šķiršanās cēloņus, uzzināju, ka mans vīrietis nogura no mammas mūžīgās jaukšanās mūsu attiecībās. Man šķita, ka visi saprotamies lieliski, bet izrādījās, ka viņš bija izjutis nemitīgu spriedzi. Jā, ar mammu esmu tuva, bet nekad nebiju domājusi, ka viņas viesošanās pie mums bijusi pārlieku bieža. Protams, būtu muļķīgi vainot tikai ģimeni pie attiecību izjukšanas, bet saprotu, ka tas bija viens no faktoriem, kas mūsu saskaņai kaitēja,” Vita (28), režisore.

Vai biji apsvēris domu par kāzām?

Ja kopā bijāt vairākus gadus, ir svarīgi saprast, vai vīrieša nodomi jebkad vispār bija nopietni. Iespējams, kamēr tu klusībā sapņoji par kāzām un bērnu pulciņu, tavs vīrietis lieliski jutās, neko savā dzīvē nemainot.

CITI ŠOBRĪD LASA

“Par šķiršanos no sava bijušā nepārdzīvoju vispār. Vienīgi ir žēl iztērēto gadu. Viņam bija ērti tā, kā dzīvojām – vienā mājoklī, dalot abu ienākumus uz pusēm un risinot sadzīviskas lietas, taču pat nedomājot par ģimenes veidošanu. Vienā mirklī man tas apnika. Gribu bērnus, veidot ģimeni, sakārtot savu privāto dzīvi. Kāda jēga gaidīt kaut ko, kas nekad nenotiks?” Ieva (27), sabiedrisko attiecību speciāliste.

Raksta tapšanā izmantota informācija no Womanitely.com.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.