Ilustratīvs attēls. Foto – Shutterstock

5. Tev ir stipras attiecības 1


Kad tu mīli sevi, apkārtējos cilvēkus pievilks šī enerģija. Tas tev atļaus veidot stipras attiecības ar draugiem un ģimeni. Psiholoģijas eksperts Daskers Keltners norāda, ka cilvēki ar spēcīgām sociālajām saitēm ir laimīgāki nekā tie, kam tādu nav.

Reklāma
Reklāma
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
TESTS prātvēderiem: ja zini atbildes uz vismaz 8 jautājumiem, tev ir pārsteidzoši attīstīts intelekts
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas? 32
Lasīt citas ziņas

6. Tev patīk izjust spēcīgas emocijas
Varbūt uz tevi spēcīgu ietekmi atstāj tas, ka redzi kādu iedvesmojošu reklāmu vai rokās sadevušos vecāku cilvēku pāri. Šīs emocijas ir lieliskas, un tā vietā, lai tās nomāktu, tu esi iemācījies tās mīlēt, apzinoties – tas kā tu jūties, ir veids, kā ķermenis tev pavēsta par to, ko tu vēlies vai nevēlies savā dzīvē.

7. Tu ieklausies savā ķermenī
Tu neseko jaunākajai diētai, bet apzinies, kas sniedz tev gan fizisku, gan emocionālu labsajūtu, izvēloties to, kas šķiet vispiemērotākais tev.

CITI ŠOBRĪD LASA

8.Tu uzticies savai intuīcijai
Daļa no klausīšanās savā ķermenī ir uzticēšanās savai intuīcijai. Tu saproti, ka tavas nojautas parasti ir pareizas pat tad, kad tās nesakrīt ar vispārpieņemtajiem pieņēmumiem. Tu zini, ka pats sev esi labākais eksperts.

9.Tavs izskats nav noteicošais
Tas nenozīmē, ka tu neizskaties lieliski. Tu fokusējies vairāk uz to, kā gribi justies, un bieži vien tas nozīmē, ka tu izskaties skaists, jo jūties skaists. Tu izstaro pievilcīgu enerģiju, kas piesaista apkārtējos cilvēkus.

10.Tev ir lieliska stila izjūta
Tu vari ģērbties modernā vai retro stilā, izvēloties spilgtus toņus vai melnu krāsu. Lai kāds arī būtu tavs stils, tu esi izvēlējies to tāpēc, ka tev tas patīk, un apkārtējie to novērtē.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.