Foto – Fotolia

2. Roll Shape masāžas trenažieris 0

No ražotāja preces apraksta. “Roll Shape dara brīnumus ar mūsu ķermeni un dvēseli. Šis masāžas trenažieris vienmēr kļūst par jebkura klienta siržu lauzēju! Ierīce inovatīvi aprīkota ar kolagēna lampām, infrasarkanās gaismas indikatoru, gaisa jonizatoru un krāsu terapiju. Masāža paredzēta, lai uzlabotu veselību un sava ķermeņa aprises, tā labvēlīgi ietekmē limfātisko sistēmu, veicina tievēšanu un organisma attīrīšanos. Uzlabojas vielmaiņa, un mazinās liekais svars, samazinās ķermeņa apkārtmēri. Organisms attīrās no šlakvielām. Acīm redzami mazinās celulīts un tauku nogulsnes vēdera zonā. Īpaši šo procedūru ieteicam izmantot tiem, kam aktīvais sports kāda iemesla dēļ nav iespējams vai ir liegts.”

Reklāma
Reklāma

Komentē Signe Rinkule:

Izrādās, gurķus ar tomātiem nedrīkst ēst kopā! 8 produktu kombinācijas, no kurām labāk izvairīties 3
Putina sabiedrotais brīdina par globālu karu un “traģēdiju visai cilvēcei”
TV24
Viena no šī kara interesantākajām lietām: kā iespējams noslēpt 40-50 tūkstošus cilvēku pie frontes līnijas?
Lasīt citas ziņas

– Zinu, ka daudzi izmanto šo jauno masāžas ierīci. Tā der kā papildinājums, jo labi ietekmē limfātisko sistēmu, tomēr tikai tad, ja klāt ir arī atbilstoša fiziskā slodze.

Piebildīšu, ka nav viegli izturēt stundu ilgo procedūru. Arī savs veselības stāvoklis rūpīgi jāizvērtē, jo šai procedūrai ir arī kondrindikācijas – par tām der painteresēties, pirms sāk izmantot trenažieri.

CITI ŠOBRĪD LASA

Esmu pati vienu reizi to izmēģinājusi. Sajūta bija līdzīga kā pēc fiziskās slodzes, tomēr manam ķermenim īsti nepatika.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.