Ēdieni restorānā “Klīvdsala”.  “Klīvsala””.     10/09/2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Ēdieni restorānā “Klīvdsala”. “Klīvsala””. 10/09/2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Valda Semjonova foto

Antrekota cepetis ar cidonijām un ķiploku sviestā ceptiem sakņaugiem 1

KĀ GATAVOT?

Antrekotu ierīvē ar garšvielām un eļļu. Cidonijas sagriež, pārkaisa ar cukuru, atstāj sacukuroties. Antrekotu ātri apcep uz ļoti karstas pannas. Pievieno sacukurojušās cidonijas, brīdi pacep, tad liek antrekotu cepšanas traukā, pārlej ar cidonijām no pannas. Pievieno nedaudz buljona, pārklāj ar foliju. Cep 170 grādos līdz gatavībai (vismaz 1 h).

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Kokteilis
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Lasīt citas ziņas

Dārzeņus sagriež vienādos gabalos, apcep sakarsētā zaļumu sviestā, pēc garšas pievienojot sāli. Kad antrekots gatavs, to sagriež četrās vienādās šķēlēs. Šķidrumu izkāš caur sietiņu, ielej katliņā, pievieno saldo krējumu un dažas cidoniju šķēlītes. Karsē, līdz nedaudz sabiezē. To izmanto kā mērci.

Gatavoja bistro “Kantīne Klīversala” un restorāna “Gaismas pils Klīversala vecākais pavārs Ēvalds Valcis

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.