Foto – Fotolia/samiramay

Testa interpretācija 0


Māja

Māja – tavs priekšstats par sevi. Ja māja ir veca, iespējams, tev nepatīk pārmaiņas, tu dod priekšroku tradicionālām lietām. Ja māja ir liela, tas nozīmē, ka esi diezgan pārliecināts par sevi cilvēks ar augstu pašvērtējumu. Ja māja ir gaiša, tad esi optimists. Ja tumša, tad pesimists. Istabu skaits – cilvēku skaits, ko vēlies redzēt savā dzīvē.

Reklāma
Reklāma

Trauks

Kokteilis
Nosaukti 8 vārdu īpašnieki, kuriem gribot vai negribot sanāk iekulties nepatikšanās 9
TESTS. Atbildi uz 8 jautājumiem un noskaidro, vai latviešu kino klasikā orientējies kā zivs ūdenī!
Viedoklis
Armands Puče: Krievs pāri visam! Tā ir sabiedriskā medija šovinistu maskētā rūpe par tā saukto vārda brīvību
Lasīt citas ziņas

Trauks ir tavs priekšstats, domas par mīlestību. Jo vairāk skaistu un vērtīgu trauku, jo lielāka nozīmē tavā dzīvē ir mīlestībai. Tu esi romantiķis/romantiķe. Trauka saturs – tavas mīlestības pieredze.

Ēka

Ēka ir tavs priekšstats par reliģiju un Dievu. Stabila ēka – stipra ticība. Grūstoša ēka – tava ticība ir vāja.

Dārzs

CITI ŠOBRĪD LASA

Dārzs ir tavs priekšstats par apkārtējo pasauli, valsti, pasauli kopumā. Ja augi un ziedi dārzā mirst, tad tas var nozīmēt, ka tu bažījies par apkārtējās vides stāvokli un pasaules nākotni.

Siena

Siena ir tavs priekšstats par nāvi. Vai tās ir beigas vai varbūt pastāv dzīve pēc fiziskā ķermeņa nāves? Vai tu ieiesi pa mazajām durtiņām? Varbūt pirms ieiešanas vispirms apskatīsies un pārbaudīsi, kas tur atrodas? Vai vispār nevēlies tur iet?

Ūdens

Ūdens – tavs priekšstats par savu nākotni. Ja tā ir jūra ar lieliem viļņiem, tad esi pārliecināts un nebaidies no nākotnes. Ja vēlies doties nopeldēties, tas nozīmē, ka tu nebaidies satikties ar potenciālajām grūtībām. Ja ūdens ir dīķis ar stāvošu ūdeni, tad, iespējams, tev ir bail no savas nākotnes un baiļojies par visas pasaules nākotni.

Avots: lilium-center.ru

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.