Foto: Shutterstock / Latvijas Mediji

Ātri pagatavojami, sātīgi un pikanti – salāti ar ķirštomātiem un garšaugiem 0

Ātri pagatavojami sātīgi un pikanti salāti ar sezonas garšaugiem un olīvām.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

Kokteilis
5 zodiaka zīmes šonedēļ pamanīs dīvainas sakritības – neatstāj tās bez ievērības!
Kokteilis
Šo zodiaka zīmju dzīves šonedēļ sagriezīsies kājām gaisā: kas tās sagaida?
16 gadus veca meitene izvarota publiskajā tualetē populārā piejūras kūrortā Anglijā; arestēts viņas vienaudzis
Lasīt citas ziņas

500 g jauno kartupeļu
16–20 ķirštomātu
50 g melno olīvu bez kauliņiem
4 sīksīpoli
2 ēdamkarotes sakapātas piparmētras
2 ēdamkarotes sakapāta koriandra
2 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu

Mērcei:

1 citrona sula
3 ēdamkarotes olīveļļas
sāls, pipari

Pagatavošana

CITI ŠOBRĪD LASA

Kartupeļus vāra lielā daudzumā sāls­ūdens 15 minūtes, līdz kļūst mīksti. Note­cina, nedaudz atdzesē, novelk miziņu un pārgriež uz pusēm vai četrās daļās. Ķirštomātus pārgriež uz pusēm, melnās olī­vas rupji sakapā, sīksīpolus sagriež plā­nās ripiņās.

Sajauc visas salātu sastāv­daļas, pārlej mērci, kas pagatavota no citrona sulas, olīveļļas, pipariem un sāls.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.