Vingrojumi stiprākai imūnsistēmai 0


Demonstrē Maira Gūtmane

1. Atbrīvoju sevī telpu

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 cipariem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro 15
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 133
TESTS prātvēderiem: ja zini atbildes uz vismaz 8 jautājumiem, tev ir pārsteidzoši attīstīts intelekts
Lasīt citas ziņas

Priekšpusē saliek kopā plaukstas. Pēc tam vienu roku stiepj uz augšu, otru – uz leju. Pēc tam maina rokas un dara to pašu. Atkārto trīs reizes. Stiepjas cītīgi, sajūtot, ka ķermenī atbrīvojas un paplašinās telpa, enerģijai ir kur ieskrieties. Svarīga ir attieksme. Vingroju nevis ar domu, lai tikai nesaslimtu, bet gan dodu savam ķermenim enerģiju, paplašinu telpu, jūtu, kā imūnsistēma sakārtojas.

Izstiepjoties enerģētiski tiek aktivizēts liesas meridiāns. Tas un liesa atbild par imūnsistēmu. Šāds vingrojums vēl palīdz mazināt stresu. Nereti to iesaka, ja tumšajā laikā nomāc depresīvas sajūtas.

2. Klauvēju un skanu

CITI ŠOBRĪD LASA

* Savelk rokas dūrēs un izklauvē aizkrūts dziedzeri jeb tīmusu. Ritmiskai bungošanai pievieno skaņu ha un bungo, ļaujot skaņai vibrēt līdzi. Šādi tiek ieslēgtas visas organisma enerģētiskās sistēmas. Ritmiska darbība aktivizē un spēcina.

* Izklauvē plaušu punktus, ar katru roku uzsitot spēcīgi un ritmiski.

3. Dzenu prom saaukstēšanos

Ja jūt, ka degunā vai kaklā kņudina, sākas saaukstēšanās, palīdz šāds vingrinājums. Vienu roku liek pāri pretējam plecam uz punkta, kas ir pie lāpstiņas augšējās malas un līdzās mugurkaulam, bet otras rokas pirkstus saliek līdzīgi kā enerģijas mudrā – saspiež kopā īkšķa un rādītājpirksta galus, izveidojot aplīti. Šādi tur aptuveni minūti, kamēr izlīdzinās sajūtas saliktajos pirkstos un plecam uzliktajā plaukstā. Tas var būt siltums vai pulsācija, ko nu katrs jūt, bet lai šie ritmi līdzsvarotos.

36,6 °C konsultante MAIRA GŪTMANE, ciguna instruktore, rekonektīvās dziedināšanas praktizētāja

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.