Princess with a golden crown in a white dress. Nobility.
Princess with a golden crown in a white dress. Nobility.
Foto – Fotolia © fotoatelie

Otrais veids 0


Spēcīgs, drosmīgs, noteikts, veiksmīgs, labi pelna, glīts, gudrs, visu zina, var atrisināt visas problēmas, līderis, viņam piemīt citas maskulīnās vīrieša īpašības.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Neticami, bet tava auto marka atklāj par tevi vairāk, nekā spēj iedomāties 64
Bārmeņi atklāj, kurus dzērienus nekad nevajadzētu pasūtīt “pīķa stundās”
TV24
“Ar šo gājienu viņi iešāva sev kājā!” Amerikā bijušais čekas aģents citējis Rajevu savā raidījumā 122
Lasīt citas ziņas

Tas ir idealizēts tēva portrets. Parasts vīrietis, tai skaitā parasts tētis, dažās jomās var būt tāds, bet dažās nē. Un var nebūt, tas nav obligāti. Tomēr ir cilvēki ar diezgan izteiktām maskulīnām īpašībām. Tam ir savas ēnas puses. Bet sievietes, kas sapņo par tādiem “prinčiem”, viņus izvēlas reti – to pašu iemeslu dēļ, kā aprakstīts iepriekš.

Trešais veids

Pirmā un otrā veida apvienojums. Lai būtu mamma un tētis vienā. Lai labi pelna un vienmēr ir līdzās. Lai ir spēcīgs līderis, bet saprot bez vārdiem, lai rūpējas un gatavo ēst.

Ceturtais veids

CITI ŠOBRĪD LASA

Vīrietis bez nepilnībām, bez trūkumiem un bez vājībām. Kādiem tieši – individuāli katrai sievietei. Sieviete meklē partnerī narcistisku kompensāciju. To, ko sevī viņa nepieņem, uzskata par “nepietiekami labu”, viņa cenšas kompensēt caur vīrieti. Viņš nedrīkst kļūdīties, slimot, runāt muļķības un tā tālāk. Bet pēc sistēmiskiem likumiem sieviete izvēlas tieši to, kurš demonstrēs to, ko viņa nevēlas saskatīt sevī.

Piektais veids

Tā ir ideāla pašaktualizējusies personība. Sievietes, kurām ir liela interese par psiholoģiju, sāk iztēloties veselīgas personības portretu. Un var sākt ilgoties tādu satikt. Princis, kā minimums, ir psiholoģiski atdalījies no mātes. Un pieaudzis kā vīrietis. Un sasniedzis noteiktu attīstības posmu pēc Junga. Un tā tālāk.

Un viss ir labi, ja ne sistēmiskie likumi. Izvēloties partneri liela nozīme ir zemapziņai. Un partneris tiek izvēlēts tādā pašā diferencēšanas līmenī – ar tiem pašiem “tarakāniem”, simetriskiem vai papildinošiem. Var sapņot par vīrieša pilnīgu psiholoģisko atdalīšanos no mātes, bet satiksi tādu, kurš tajā būs sasniedzis apmēram tādu pašu līmeni kā sieviete pati.

Autore psiholoģe Jeļena Ivanova.

Avots: psy-practice.com

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.