2. Pilngraudu auzu pankūkas ar spinātu, sēņu un fetas pildījumu 6


Sastāvdaļas:
• 1 iepakojums “Dobeles dzirnavnieka” maisījuma “Pilngraudu auzu pankūkas”
• 460 ml auksta piena
• eļļa cepšanai
• 100 g spinātu
• 500 g sēņu (receptē izmantoti šampinjoni)
• 160 g fetas siera (derēs arī jebkurš cits sāļš siers)
• 60 g saulespuķu sēkliņu (var izmantot arī riekstus vai citas sēkliņas)
• Sāls, malti pipari
• olas dekorēšanai

Reklāma
Reklāma
“Latvijā ir akūta odu krīze” – kamēr cilvēki šausminās par odu “mākoņiem”, tikmēr entomologs uzsver, ka nekas pārdabisks nenotiek
RAKSTA REDAKTORS
Krista Draveniece: Inga Spriņģe, lūdzu, nemelojiet!
Kokteilis
Nosaukti 8 vārdu īpašnieki, kuriem gribot vai negribot sanāk iekulties nepatikšanās 13
Lasīt citas ziņas

Gatavošana:
1) Pankūku maisījumam pakāpeniski pievieno pienu, nepārtraukti maisot un izmantojot putojamo slotiņu. Gatavo mīklu atpūtina 15 minūtes.
2) Tikmēr gatavo pildījumu. Sēnes nomazgā, sagriež šķēlītēs. Pannā uzkarsē eļļu, pievieno sēnes un apcep zeltaini brūnas, ik pa brīdim apmaisot. Pievieno piparus un šķipsnu sāls.
3) Sēnēm pievieno spinātus un maisa masu aptuveni 1 minūti, ļaujot spinātiem saplakt. Pārstāj cept, iemaisa saulespuķu sēkliņas un sadrupinātu fetas sieru.
4) Izmantojot pavisam nedaudz eļļas, sakarsētā pannā cep pankūkas, līdz tās zeltaini brūnas no abām pusēm.
5) Uz katras pankūkas liek dažas karotes sēņu pildījuma un, ja vēlas, pasniedz ar ceptu olu. Servē karstas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.