Liposāža. Jaunajām māmiņām var ieteikt arī šo manuālo figūras korekcijas masāžu lokālai (roku, vēdera, gurnu) apjoma samazināšanai, muskulatūras tonusa palielināšanai un ādas nostiprināšanai. Veicot liposāžu, tiek šķelti tauki, veicināta limfas cirkulācija. Tas organismam palīdz atbrīvoties no nevajadzīga šķidruma, celulīta, vienlaikus uzlabojot ādas tvirtumu. To veic ar rokām, nevis ar aparātu, tāpēc tā sevišķi vēlama pēc dzemdībām. Liposāžu var veikt arī tad, ja sieviete baro bērniņu ar krūti, taču jāsaņem ginekologa atļauja un atzinums, ka nav sarežģījumu ar dzemdi. 0


Elektrolipolīze. Ja jaunā māmiņa vairs nebaro ar krūti, speciālists var ieteikt šo procedūru. Ar to šķeļ liekos taukus, samazina ķermeņa apjomu un tonizē ādu. Procedūra iedarbojas tieši uz problēmzonām.

Reklāma
Reklāma
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 15
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 6 vārdu īpašniekus, kurus visbiežāk ieskauj kupls bērnu pulciņš 10
TV24
Diskriminācija Latvijā? Advokāts komentē plānotos ierobežojumus 3
Lasīt citas ziņas

Zemūdens masāža. Tā vairo ādas tvirtumu, samazina celulītu un ķermeņa apjomu. Masāžas laikā sieviete atrodas ar ūdeni pildītā vannā, un speciālists ar ūdens strūklu masē viņas ķermeni. Procedūra nav ieteicama barojošām māmiņām vēsā laikā, jo pēc tam var apsaldēt krūtis.

Limfodrenāža. Tā organismam palīdzēs tikt vaļā no liekajiem šķidrumiem un toksīniem. Pirms šīs procedūras noteikti jākonsultējas ar speciālistu, kurš veiks diagnostiku, noskaidros, ko sieviete ēd, dzer, vai pietiekamā daudzumā lieto šķidrumu, vai vingro. No visiem šiem faktoriem lielākoties atkarīgs, kāds būs procedūras rezultāts.

CITI ŠOBRĪD LASA

Lāzerslīpēšana. Ja sievietei uz ķermeņa ir strijas un viņa vairs nebaro bērniņu ar krūti, var izmantot ādas lāzerslīpēšanu. To veic dermatologi. Jārēķinās, ka procedūras laikā nedaudz var būt jūtamas sāpes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.