Foto – Fotolia/ s_l

5 labumi no kāju pacelšanas 1


1. Samazina kāju tūsku

Pietūkums kājās nereti ir saistīts ar sliktu asinsriti, tomēr tā cēloņi būtu jānoskaidro.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Jūs nekad vairs neēdīsiet šos ēdienus, kad uzzināsiet to sastāvu 38
14 iecienīti produkti, kuru sastāvā ir vielas, kas var veicināt vēža veidošanos 14
Rezerves pulkvedis: “Krievijas armija kā prusaki iet uz visām pusēm. Diemžēl viņi iet diezgan veiksmīgi” 2
Lasīt citas ziņas

• Dažreiz tas ir saistīts ar nieru vai sirds darbības traucējumiem, lieko svaru vai noteiktu zāļu lietošanu, kā arī nepietiekamu uzturu.
• Ir svarīgi noskaidrot precīzu cēloni un to novērst. Pretējā gadījumā cīnīties ar sekām ir bezjēdzīgi. Šis uzdevums būs lielisks papildinājums terapijai, tas dos ievērojamu atvieglojumu.
• Kāju pacelšana veicina normālu šķidrumu apmaiņu organismā, lai tie netraucē asinsritei.
• Dažreiz, pavadot visu dienu uz kājām, var pamanīt, ka tās ir pietūkušas. Tad, atnākot mājās, vienkārši novelc kurpes, atslābinies un pacel kājas uz augšu, atspied tās pret sienu, kā redzams fotogrāfijā. Ļauj gravitācijas spēkam atbrīvot tevi no tūskas.

2. Samazina nogurušo kāju sindromu

Kāju pacelšana uz augšu ir viens no labākajiem veidiem, lai mazinātu spriedzi kājās (no pēdām līdz gurniem). Līdz dienas beigām kājas ir ļoti nogurušas, un šī 20 minūšu ķermeņa stāvokļa maiņa atdos tām vieglumu. Tu uzreiz sajutīsi atšķirību.

3. Uzlabo gremošanu

CITI ŠOBRĪD LASA

Kāju pacelšana ir tā sauktā “aktīvā sajaukšana”. Ja kājas atrodas virs galvas, tas palīdz novērst ūdens aizturi organismā un uzlabo gremošanu. Uzlabojas zarnu darbība, ilgtermiņā tas palīdz labāk uzsūkties uzturvielām. Tā var atrisināt arī problēmas ar aizcietējumiem un atjaunot iekšējo līdzsvaru. Tas drīz būs pamanāms arī ārēji.

4. Atslābina nervu sistēmu

Šī poza palīdz līdzsvarot elpošanu: var ieelpot vairāk gaisa, kas palīdz mierīgāk un ritmiskāk elpot. Tam savukārt ir labvēlīga ietekme uz nervu sistēmas stāvokli: mazinās vēdera un kakla muskuļu saspringums.

5. Sniedz garīgo mieru

Centies pamēģināt jau šodien! Būs nepieciešamas tikai 20 minūtes laika, un pirmā lieta, ko pamanīsi, – fizisks atvieglojums, kas nekavējoties nomierinās arī prātu.

Starp citu, šāda ķermeņa poza veicina smadzeņu apgādi ar skābekli, palielinot piesātinājumu ar to. Tas tuvina meditatīvam stāvoklim, pat neapzināti. Cilvēks jūt, ka ķermenis un prāts iegrimst mierā un iegūst harmoniju.

Tiklīdz sāksi praktizēt šo metodi, varēsi novērot, cik daudz laba tā dod!

Avots: econet.ru

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.