Foto: Shutterstock / Latvijas Mediji

Kaut kas pavisam neierasts: siltā avokado un spinātu biezzupa 0

Avokado izmantošanas iespējas ir daudzveidīgas. To var saspaidīt, līdz izveidojas biezenis, uzziest uz maizes šķēles vai grauzdiņa un garšas bagātināšanai uzbārstīt piparus, uzspiest citrona sulu. Gatavojot burgerus, majonēzi var aizstāt ar avokado vai pievienot to papildu garšai. Var ietīt suši kā papildinājumu zivīm vai dārzeņiem vai likt klāt no dārzeņiem pagatavotām biezzupām.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

“Katru reizi jauns stulbuma dibens sasniegts!” Soctīkli šokēti par Šlesera komentāru pie “Staro Rīga” objekta, ko radījuši bērni
Kokteilis
Svinēsim Latvijas valsts proklamēšanas 107. gadadienu! Vislatvijas 18. novembra pasākumu programma vienuviet
Kokteilis
un kur tu satiksi savu īsto vīrieti: to tev pateiks tavs dzimšanas mēnesis
Lasīt citas ziņas

1 liels avokado
100 g svaigu spinātu
1 sīpols
1 ķiploka daiviņa
300 ml dārzeņu buljona
1 ēdamkarote olīveļļas
1 tējkarote citronu sulas
pipari
sāls

Pagatavošana

Sīpolu un ķiploku sasmalcina un apcep eļļā, līdz caurspīdīgi. Pieber spinātus un sautē 1–2 minūtes. Pielej buljonu un uzkarsē. Noņem no uguns, pievieno sagrieztu avokado un citronu sulu. Sablendē. Pasniedz siltu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.