Lūzums un turpinājums 0

Pagājušā rudenī paziņa no Anglijas ielika feisbukā jaunības bildi, kurā bija redzama arī Aiga – smaidoša, tieviņa princesīte. Vairums pat neticēja, ka tā ir viņa. Visvairāk šokēts bija Aigas priekšnieks, kurš ir arī labs draugs.

Reklāma
Reklāma
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai 40
Kadirovam daudz nav atlicis – viņš mirst. Čečenijas līdera nāve var ievilkt Putinu jaunā karā
Lasīt citas ziņas

“Viņš ieraudzīja fotogrāfiju un sacīja, ka esmu stulba, nolasīja morāli. Sacīja, ka man tomēr jāmēģina mazināt svaru, citādi nopietni sāks ciest veselība. Sāku domāt, kā to labāk paveikt. Ļoti palīdzēja draudzene Baiba no Dailes teātra kafejnīcas, kur strādāju. Baibai ir labas zināšanas par produktu savietojamību un ēšanas principiem. Sāku ievērot dalīto uzturu – ēdu griķus ar dārzeņiem vai gaļu ar dārzeņiem. Atteicos no kartupeļiem un miltu izstrādājumiem. Nelietoju ne sāli, ne cukuru. Liku šķīvī mazāku porciju. Neēdu vēlu vakarā. Iemācījos dzert daudz ūdens. Braukāju ar riteni, daudz gāju kājām. Tā – gluži nemanot – no septembra līdz novembrim nometu 23 kilogramus. Biju apmulsusi, ka tā izdevās.”

Taču pēc pamatīgā svara krituma sākās lūzums. Aiga nesaprata – daru taču visu, ko pirms tam, bet kilogrami vairs nerūk.

CITI ŠOBRĪD LASA

Drīz vien viņa uzzināja, ka kādam draugam labi izdevies novājēt svara korekcijas centrā Vitalitātes akadēmija, kas atrodas laukos, Aizputes novadā. Aiga nolēma turp doties.

* Par to, ko Aiga Zvejniece iemācījās svara korekcijas centrā, un ko turpmāk darīja, lai notievētu, lasiet jūnija žurnālā “36,6 °C” vai tā elektroniskajā versijā. Rakstā uzzināsiet arī Aigas ieteikumus labākai dzīvei un iemīļoto salātu recepti

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.