Nebarot slimības garu 0


Ja cilvēks ir pārpilns negatīvisma, zudis dzīvošanas līdzsvars, šādi tiek baroti graujošie, ārdošie gari.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Onkologi nosauc pārtikas produktus, kurus būtu tūlīt jāpārtrauc lietot uzturā, ja grib izvairīties no vēža 47
Viņas ir kā radītas šai lomai! TOP 5 vislabākās mammas saskaņā ar zodiaka zīmi 6
Kokteilis
VIDEO. Eirovīzijas uzvarētājs Nemo pāris minūtes pēc triumfa saplēš savu stikla mikrofonu 2
Lasīt citas ziņas

Piemēram, sievieti piekrāpis vīrs vai iemīļotais, bet viņa nespēj rimties savās sāpēs, izjūt naidu: “Es taču tik daudzus gadus viņu mīlēju, visu atdevu!” Ja naids, bēdas, skumjas, vainas apziņa cilvēkā mīt ilgstoši, tiek ne tikai stiprināts nelaimes gars, bet arī piebarots slimības gars.

“Nereti saka: mani pameta, nodeva, ienīda, ko man darīt?… Jā, bet tu turpini gremdēties negatīvajās domās, ilgstoši kultivē nelāgās emocijas. Apstājies! Centies dzīvot un domāt gaiši. Pozitīvi noskaņots cilvēks ir vairāk pasargāts no ārdošajiem spēkiem,” padomu dod šamane.

CITI ŠOBRĪD LASA

Viņa pamanījusi, ka viena no lielākajām gadsimta problēmām ir bezmiegs. Šamane skaidro, ka cilvēks nevar aizmigt arī tāpēc, ka viņa personības gars visu laiku signalizē – uzmanīgi, briesmas, tuvojas katastrofa!

“Atpūtas braucienā Taizemē uzzināju, ko dara taizemieši, kad dzīvē rodas problēma, ko neizdodas vienkārši atrisināt. Viņi uz laiku attālinās no ikdienas – darbā paņem ilgstošu atvaļinājumu un dodas dzīvot nošķirtībā kādā klosterī, lai sakārtotu sevi. Šāds atvaļinājums varot ilgt pat līdz gadam.

Arī mēs līdzīgi varam aizbēgt no mokošajām negācijām, vismaz attālināt tās. Vasarā doties uz mežmalu vai pie upes, uzcelt tur telti un pāris dienu padzīvot vienatnē. Citos gadalaikos var noīrēt istabu lauku namiņā. Atslēgt telefonu, palikt dabas vidū, staigāt, elpot, just. To darīt vienatnē un klusumā. Pēc vienas vai divām dienām ir izgaisušas negatīvās domas, naids, kašķīgums, stress. Vairs neturi ļaunu prātu, pārgājušas dusmas. Daba palīdz atgriezties harmonijā.”

Kā pārvērst savu māju

Mājas darbi vairākumam izraisa nepatiku. Taču, slaukot putekļus vai mazgājot grīdu, var dot savai mājai vēl kādu maģisku pievienoto vērtību.

Senā sieviete, kura dzīvoja šamanisma tradīcijās, mājas uzpošanas laikā allaž piesauca labklājības garus. To pašu var darīt arī tagad – mazgājot grīdu, pie sevis teikt: lai ienāk prieks un laime, lai labklājības gariem manā mājā ir labi. Tad šie gari arī turēsies pie mājas. Taču, ja sieviete kopj istabas purpinādama un dusmodamās, pēc tam atliek tikai brīnīties, kāpēc visi strīdas, plēšas, bērni neklausa.

Pēc lielās tīrīšanas der veikt rituālu. Aizdedz sveci un katru telpu izstaigā pulksteņrādītāja virzienā. Tad nostājas centrā un iztēlojas – ļoti spilgti un emocionāli, kā to māk ikviena sieviete – to, ko ļoti vēlas. Piemēram, pie liela galda sēž visa ģimene, jauki sarunājas, smejas. Vai to, ka bērni ir priecīgi, radoši un rosīgi, tātad laimīgi.

Reklāma
Reklāma

Ja tā rīkojas regulāri, gaisotne mājās pamazām mainās. Tās kļūst par dzimtas ligzdu, spēka avotu visai ģimenei.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.