Foto. pexels-karolina-grabowska

Kas notiek industrijā? “Mēģinu atcerēties, bet nevaru – kurā brīdī visi Latvijā ražotie sieri kļuva par bezgaršīgiem gumijas konsistences izstrādājumiem.” 8

Laika gaitā daudzi Latvijā ir pamanījuši, ka dažādu produktu, tostarp siera, garša ir mainījusies, kļūstot mazāk izteiksmīga vai atšķirīga no agrāk pierastās. Cilvēki nereti atzīmē, ka tradicionālais siera aromāts un tekstūra vairs nav tāda kā agrāk, ko apstiprina gan patērētāji pēc savām sajūtām, gan šad tad arī ražotāji.

Reklāma
Reklāma
Tramps sniedzis negaidītu paziņojumu par progresu kara izbeigšanā
Šāds skats vērojams ilgu laiku… Saeimas ārkārtas sēdē redzamā deputātu attieksme “izsit korķus”
Veselam
Eksperti atklāj 5 uztura bagātinātājus, kuri šoruden glābs tavu imunitāti: nē, sarakstā nav D vitamīna
Lasīt citas ziņas

Tas saistīts ar izmaiņām ražošanas tehnoloģijās, piemēram, masveida ražošanu un standartizāciju, kā arī ar izejvielu kvalitātes svārstībām vai jaunu piedevu izmantošanu. Lūk, komentāru izlase no vietnē X aizsāktās diskusijas, kurā siera cienītāji dalās arī pieredzē par to, kurš siers tomēr ir vēl saglabājis savas garšas kvalitāti, bet kuram tā ir nu jau zudusi.

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.