Foto no parismatch.com

Velsas princese Diāna 0


Pirmo reizi par savu bulīmiju Velsas princese Diāna publiski runāja 1994.gadā, pēc faktiskās šķiršanās ar Čārlzu. Taču savas nedienas viņa jau pirms tam bija atklājusi intervijās, kas žurnālista Endrjū Mortona uzdevumā tika ierakstītas Kensingtonas pilī un vēlāk pārtapa grāmatā “Diāna: viņas patiesais stāsts”. Pēc to atšifrējumiem tapusī filma “Diāna: viņas pašas vārdiem” svētdien, 27.augustā būs skatāma “National Geographic”.

Reklāma
Reklāma
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā!
Krievija konfiscē itāļiem rūpnīcas. Itālijas atbildes gājiens ir filigrāns
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 24
Lasīt citas ziņas

Pirmie ēšanas traucējumi Diānu piemeklēja nedēļu pēc saderināšanās 1981.gada 3.februārī. “Viņš atrada jaunavu, upurjēru un tādā ziņā bija apsēsts ar mani. Čārlzs uzlika roku man uz vidukļa un vaicāja: “Vai tev nešķiet, ka esi mazliet par apaļu?” Tas kaut ko manī “ieslēdza”. Un attiecības ar Kamillu. Es atceros pirmo reizi, kad biju slima, kaut domāju, ka tā vienkārši cenšos sadzīvot ar spriedzi. Pirmo reizi, kad mērīju kāzu kleitu, mans viduklis bija 73 centimetri, dienā kad precējos, – 59 centimetri,” ierakstītajās intervijās atklāj Diāna. Citviet viņa atzīst: “Mans vīrs lika man justies nepilnvērtīgai, cik es cēlos, tik viņš vilka mani lejā. Domāju, ka bulīmija mani galu galā pamodināja.”

Aktrise Trojāna Belisario

Seriāla “Mazās, jaukās meles” zvaigzne Trojāna Everija Belisario (31) atzīst, ka viņai anoreksija sākās kā atbilde uz spiedienu, ka ir jābūt ideālām sekmēm mācībās. Trojāna stāsta, ka pusaudzes gados ēdusi vai neēdusi atkarībā no tā, cik labi gājis skolā. “Gribēju iepriecināt vecākus un visu padarīt perfekti. Biju iedomājusies, ka viņi mani atstums, ja izrādīšu skumjas vai dusmas, un tā no laimīga, bezrūpīga bērna pārvērtos cilvēkā, kam ir grūti kontaktēties ar apkārtējiem un uzturēt sevi,” viņa atzina kādā intervijā. Par laimi, draugi pārliecināja aktrisi, ka jāmeklē palīdzība, taču Belisario nenoliedz, ka atveseļošanās joprojām ir cīņa ar sevi.

CITI ŠOBRĪD LASA
Lai par savu pieredzi pastāstītu citiem, Belisario ir producējusi filmu “Ēšana”, kurā runā par ēšanas traucējumu ietekmi uz ikdienu. Trojāna, kas pati spēlē galveno lomu, stāsta, ka gribējusi runāt par to, ka, reiz sākušies, ēšanas traucējumi cilvēkus pavada visu dzīvi. “Taču ir apbrīnojami, ka šis dzīvību apdraudošais “dēmons” dzīvo jūsos un vienlaicīgi to var “pieradināt šādā dīvainā veidā,” saka aktrise.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.