
Foto. pexels.com/monicore
6. Melnais sāls (Kala Namak) 27
Izcelsme: Dienvidāzijā (Indija, Pakistāna) izplatīts sāls veids, kas tiek termiski apstrādāts ar oglēm un citiem materiāliem.
Sastāvs: Nātrija hlorīds, sērs un citi minerāli.
Garša: Raksturīga sulfūra (vārītu olu) piegarša.
Lietošana: Bieži izmantots veģetāriešu ēdienos, lai imitētu olu garšu.
Ieguvumi/trūkumi: Īpaša garša, bet nav piemērots visiem ēdieniem.
Reklāma
Reklāma
Daudzi “kāpēc” par aukstumu – kāpēc rodas zosāda, kāpēc jādrebinās, kāpēc lūpas kļūst zilas?
Tās kļūs sniegbaltas! Atklāts efektīvs veids, kā atgūt balto zeķu sākotnējo izskatu; nepieciešamas tikai 2 sastāvdaļas
Efektīvs veids, kā paildzināt sveces degšanas laiku: ar šo sāls triku katra svece deg ilgāk!