
Foto. pexels.com/monicore
5. Košera sāls 27
Izcelsme: Iegūts no dažādiem avotiem, bet ar lielāku kristālu struktūru.
Sastāvs: Tīrs nātrija hlorīds, bez piedevām.
Tekstūra: Rupji kristāli, kas ir piemēroti gaļas sagatavošanai (košera process).
Lietošana: Piemērots marinādēm un ēdienu virskārtām, jo tas ātri izšķīst.
Ieguvumi/trūkumi: Lieliska tekstūra un garša, bet ne vienmēr viegli atrodams visos veikalos.
Reklāma
Reklāma
Daudzi “kāpēc” par aukstumu – kāpēc rodas zosāda, kāpēc jādrebinās, kāpēc lūpas kļūst zilas?
Tās kļūs sniegbaltas! Atklāts efektīvs veids, kā atgūt balto zeķu sākotnējo izskatu; nepieciešamas tikai 2 sastāvdaļas
Efektīvs veids, kā paildzināt sveces degšanas laiku: ar šo sāls triku katra svece deg ilgāk!