Sīpoli 4

Maigāki garšā un smaržā, bet organismam sniedz līdzīgu labumu kā ķiploki, jo arī tajos ir allicīns. Zaļajiem lociņiem īpašu aktivitāti nodrošina tajos esošie flavonoīdi.

Reklāma
Reklāma
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas? 32
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 531
Lasīt citas ziņas
Bet, lai no dažādajiem – dzeltenajiem, baltajiem, sarkanajiem, šalotes – sīpoliem iegūtu maksimālo labumu, ir vērts, laiku pa laikam mainot, ēst tos visus – svaigus, tūlīt pēc sasmalcināšanas.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.