Fotosesijā auto signalizē, citiem kaut kas šķiet aizdomīgi 0

Stāsta Anda un Raiti Pečuļi: “Mēs šo fotosesiju uztvērām kā svinības. Tērpi, sapucēšana pirms fotogrāfēšanās, ziedi, laiks divatā, iespēja baudīt to, kā  strādā fotogrāfe Laura – tas viss bija laiks un svētki mums diviem vien. Emociju bija daudz, jo atsauca atmiņā kāzu dienu pirms pieciem gadiem. Vienlaikus bija liela atbrīvotība, kāda kāzu dienā mēdz būt reti; bija iespēja darīt tā, kā pašiem patīk un gribas un patīk, un izdarīt kaut ko, kas kāzās neizdevās.

Reklāma
Reklāma
TESTS. Izpildi testu un pārliecinies, vai zini latviešu valodas gramatiku tikpat labi, cik devītklasnieks
TV24
“Kandidāts, kurš grib braukt uz Briseli, kaut ko “klārē” krieviski!” Timrots, Kampars un Upleja-Jegermane komentē debates krievu valodā
Kokteilis
Šo 5 vārdu īpašnieki liek sievietēm justies kā septītajās debesīs 10
Lasīt citas ziņas

Pēc fotosesijas ar vedējiem devāmies piknikā pie jūras. Tas bija brīnumjauks vakars…

Mums  līdzi bija ierāmētas bērnu fotogrāfijas, gan jau būs bildes, kurās esam ar tām rokās. Dažas pirmās bildes, ko saņēmām, bērniem rādīja omīte, pie kuriem viņi tobrīd ciemojās. Esot teikuši, ka smukas. Rādīsim vēl un izdrukāsim, kad būs gatavas vairāk.

CITI ŠOBRĪD LASA

Toreiz un tagad vienojošais ir liela pateicība un prieks, ka varam būt kopā. Atziņa – jāatrod laiks un veids, kā arī ikdienā otram parādīt, cik otrs ir īpašs. Vīres un sieva ir lielākais atbalsts un tuvākais cilvēks pasaulē.

Kad gājām no un uz fotosesiju, smieklīga bija apkārtējo reakcija – daži auto signalizēja, tomēr vairumam likās, ka kaut kas nav īsti kārtībā – jaunais pāris tikai divatā, bez viesiem, rokā badmintona raketes, ko arī izmantojām fotosesijā, tuklāt bija jau pavēls vakars… Kaut arī bildes uzņemtas pilsētas parkā, tās izdevušās tik lieliskas, it kā fotosesija būtu risinājusies skaistā, saules pielietā vietā kaut kur tālu no civilizācijas.”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.