“Garšas apritē ar Piparu”: kā pagatavot skaistu plati “Adventes vainagu” 0

Jaunais “Garšas apritē ar Piparu” TV24 raidījums klāt!

Kokteilis
Smieklīgi, bet patiesi: šīs 3 zodiaka zīmes šogad pelnījušas žagarus zem eglītes 3
VIDEO. “Daudzi atstāj grozus un aiziet.” Pašapkalpošanās kases rada haosu un mulsina pircējus
TV24
“Vaimanāšana, ka visi grimst nabadzībā, ir nepatiesa, latviešiem naudas paliek arvien vairāk,” Bergs par “sūro” dzīvi Latvijā 177
Lasīt citas ziņas

Šoreiz Mairita Lūse (RD mājokļu un vides komitejas priekšsēdētājas vietniece) – Gatavo plati ar kūpinātu lasi, svaigiem gurķiem, tomātiem un paipalu olām.

Plate (Adventes vainags)

Plate ar kūpinātu lasi, svaigiem gurķiem, dillēm, paipalu olām (varbūt tomāti). Tas viss sakārtots pa virsu smēriņam, kas izlikts uz riņķi veidojot adventes vainagu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sastāvdaļas: svaigs siers, krējums, mārrutki, kūpināts lasis, paipalu olas, svaigs gurķis, dilles, var rīv”etu citrona vai laima miziņu un šnit-lokus

1. Paipalu olas – liek vārošā ūdenī un vāra 2 min.

2. Svaigo sieru sajauc ar krējumu un garšvielām humusam? vai mārrutkus? Šo smēriņu kārto uz riņki, veido apli. Un tad dekorē ar gurku stremelēm, vārītām paipalu olām, kūpinātu lasi, dillēm. var šnitlokus vai pat tomātus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.