Foto – Fotolia

Uzraksti sev vēstuli 2

Vēstuli var rakstīt jebkurā formā, svarīgākais – jāraksta ar roku, nevis uz datora. Pārlasi, bet vislabāk pārraksti tik ilgi, kamēr nejutīsi atvieglojumu visā ķermenī.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 6 vārdu īpašniekus, kurus visbiežāk ieskauj kupls bērnu pulciņš 10
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 15
Ko Ķīna dara ar zinātnieku, kurš patvaļīgi pasaulei atklāja Covid-19 izplatību? 60
Lasīt citas ziņas

Klausies pašpiedošanas meditācijas
Tās var atrast internetā, bet var ierakstīt arī pats. Neliels audiofails, apmēram 20 – 25 minūtes garš, mierīga mūzika un vārdi, kas ved uz piedošanu. To jāklausās tik ilgi, līdz sajūtams atvieglojums un vairs nav sajūtas, ka dvēsele smeldz.

Runā pats ar sevi
Katru dienu, ja rodas nepatīkamas sajūtas krūšu apvidū, saki sev vārdus, kurus uzrakstīju augstāk. Tavs uzdevums ir pārliecināt savu iekšējo kritiķi, ka darīji visu labāko, kas tajā brīdī bija iespējams. Tu nekur neesi vainīgs, viss notika tā, kā notika. Viss notiek uz labu, jo tieši tā situācija tev kaut ko iemācīja, kaut ko atklāja un kaut ko sniedza.

CITI ŠOBRĪD LASA

Hoponopono
Šis ir universāls un ļoti iedarbīgs paņēmiens. Atceroties jebkuru nepatīkamu notikumu, kuru nekādi nespēj sev piedot, atkārto četras frāzes: “Man ir ļoti žēl!”, “Piedod!”, “Es tev pateicos!”, “Es tevi mīlu!”.

Lai aizmirstu un atlaistu situācijas no iepriekšējās dzīves, noderīgas ir šādas frāzes: “Es sev piedodu!”, “Es sevi pieņemu!”, “Es sevi atzīstu!”, “Es sevi atlaižu!”, “Es sevi mīlu!”

Ar dievu aizvainojumi! Aizmirsti aizvainojumus! Atbrīvojies no aizvainojumiem! Un ej uz priekšu ar tīru sirdi, vieglu garu un atvērtu dvēseli!

Avots: “mirror-venus.ru”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.