Foto: Shutterstock.com

Piektais etaps. Klasiskais žanrs 0


Pēc skalas “pagarlaicīgi” līdz “galīgi izvirtīgi” jūsu debijas žanram vajadzētu būt tuvāk tomēr klasikai (protams, ja runa nav par vienas nakts sakariem, kur, cik atceros, pieņemts darīt dievs zina ko, ja reiz jūs tāpat netiksities vēlreiz). Domājams, tu īstenosi pietiekami ilgu priekšspēli (ne mazāk kā desmit munūtes), kuras laikā inspicēsi viņas erogēnās zonas un šādā veidā pasniegsi sevi kā dedzīgs un ziņkārīgs mīlnieks. Tālāk – pozu maiņa. Ar divām trim kombinācijām būs pietiekami: no vienas puses – tā nav monotona sievietes mīcīšana matracī, no otras puses partnere nepaspēj sajusties kā vingrošanas rīks. Turklāt ar “žonglēšanu” parasti nodarbojas indivīdi ar mazu pieredzi, bet tu taču nevēlies izskatīties pēc tāda? Vēl viens padoms: neslinko mīlēšanās laikā kaut pa retam skatīties acīs un, mazliet palēninot vai pārtraucot kustību gaitu, viņu noskūpstītu, lai sabalansētu pornogrāfiju ar romantiku. Pirmajai reizei tas ir svarīgāk kā citām reizēm.

Reklāma
Reklāma
TV24
“Kandidāts, kurš grib braukt uz Briseli, kaut ko “klārē” krieviski!” Timrots, Kampars un Upleja-Jegermane komentē debates krievu valodā
TESTS. Izpildi testu un pārliecinies, vai zini latviešu valodas gramatiku tikpat labi, cik devītklasnieks
Kokteilis
Šo 5 vārdu īpašnieki liek sievietēm justies kā septītajās debesīs 10
Lasīt citas ziņas

Četras kļūdas, kas jūsu pirmo seksu padarīs par pēdējo.

Ieslēgts televizors

Pat ja tu jau jaunībā atklāji, ka filma “Titāniks” ir ideāls rīks sieviešu nogāšanai no kājām, televizoru labāk nomainīt uz mūziku (nu kaut vai no tā paša “Titānika”), tiklīdz jūs ķeraties klāt izģērbšanai. Par precētiem cilvēkiem nevajadzētu mīlēties pie ieslēgta televizora. Nemaz nerunājot par tiem, kas tikko iepazinušies. Bet fons ir vajadzīgs. Ja būsit galīgi bez mūzikas, būs dzirdamas čāpstināšanas un dīvainas skaņas, gultas čīkstoņa, aiz sienas – strīdi… Vārdu sakot, nekādas romantikas.

Nepārliecinoša erekcija

CITI ŠOBRĪD LASA

Sievietēm nav nekā pazemojošāka kā stundu censties vīrieti sagatavot kaujas gatavībai. Kaut gan es meloju, ir gan – censties un censties, un tā arī negūt nekādu rezultātu.

Spogulis līdzās gultai

Tā tu nogalināsi jau tā mazās sievietes iespējas uz orgasmu (vai viņai būs līdz tam, ja viņa kādā brīdī pēkšņi konstatēs, ka viņai celulīts uzmeties pat uz nagiem!)

Nesvaiga gultasveļa

Esmu pārliecināta, ka apzinību šajā ziņā izrādīs pat meitene, kas augusi pie mērkaķiem. Tāpēc – ja ir kaut neliela iespēja, ka šonakt uz tava spilvena būs ne tikai tava galva vien, nomaini gultasveļu.

Sestais etaps. Steiga beigās

Situācijas traģisms ir tajā, ka cilvēki orgasma laikā izskatās neveikli. Visas šīs saspringtās grimases, nedabiskās pozas, gļotādu gurkstēšana… Tā kā vai nu orgasms (un es riskēju palikt vīrieša atmiņā ar sārtu seju) vai nekāda orgasma, toties “bilde” tuva ideālam. Precīzāk sakot, nav nekādas izvēles – dievs ar orgasmu seju nedrīkst pazaudēt. Tādēļ iespēja, ka meitene jūsu pirmajā naktī finišēs kaislīgi un ilgstoši, ir ļoooti neliela. Tāpēc nesmejies, ja patiesa orgasma vietā partnere tev “iesmērēs” viltus baudu. Tas tiešām nav tevis dēļ, vaina ir viņā (es atbildu par saviem vārdiem, lai cik muļķīga varētu būt reputācija šai frāzei, taču tieši tā arī ir).

Kas attiecas uz tavu orgasmu – tas agri vai vēlu notiks. Bet labāk tomēr agri. Citādi partnerei radīsies nepatīkamas aizdomas, ka jūs jājat kopā jau otro stundu un tu turies pēdējiem spēkiem, nevis lai viņai veltītu vēl brīnišķīgus mirkļus, bet banāli tādēļ, ka nespēj beigt (un viņa ir neglītene un neseksuāla).

Reklāma
Reklāma

Tāpēc iesaku visu neievilkt. “Ja sieviete grasās finišēt, vai nav vērts viņai veikt orālo seksu?” – te rodas jautājums no zāles. Nē, tas to nenozīmē. Saprotiet, ko es sākumā minēju par pirmo seksu – tas ir par potenciālu. Ir jēga ļaut meitenei sajust, ka nav nekā nosodāma, ja tavs deguns būs viņas kājstarpē. Bet neviens negaida, ka tu viņu šādi mīlināsi pusstundu. Pietiek vienkārši noskūpstīt slēptāko vietu – un viņa izdarīs savus secinājumus. Piemēram, ka tu droši vien esi orālā seksa meistars, ja reiz pats tur ielīdi un nākamajā reizē noteikti novedīsi iesākto līdz: “Jā, mīļais, jā!”

Septītais etaps. Pēc seksa

Daudzas meitenes vērienīgāku nozīmi piešķir kopīgai nakšņošanai, nevis pašam seksam. Kopīgam miegam ar sekojošām brokastīm, kas gatavotas četrrocīgi – ir kaut kas intīms un daudznozīmīgs, ka pat sāc aizdomāties, cik gan mīlīgi mazulīši kopā jums varētu iznākt. Tādas domas, protams, ir priekšlaicīgas. Rekomendēju simts reizes padomāt, pirms atstāt jauniemīlētu meiteni pie sevis mājās un pašam uzkavēties ar viņu līdz rītam. Pat ja tavos plānos ir tikties vēl vienas gultas teritorijā.

Tāpēc nerakstīta etiķete liecina, ka pavāļājušies, variet apņemt viens otru, parunāties, nevis mesties uz dušu vai uzreiz vilkt bikses (dabūju, ko gribēju, tagad jāskrien). Sievietes fizioloģija ir tāda, ka pusstundu pēc seksa mums ļoti gribas sajust maigumu un glāstus. Turklāt, visticamāk, partnere zemapziņā meklēs apliecinājumu tam, ka pat pēc visa notikušā, tu viņu neuzskati par “tādu”. Tāpēc neslinko un noglāsti no segas izlīdušo roku vai kāju un nočuksti, cik esi apmierināts ar notiekošo.

Par meitenes pavadīšanu labāk pieturēties laika pārbaudītai receptei: pusstundu stundu pēc jūsu pēdējās mīlēšanās (nu mazums – jūs gribēsiet atkārtoti krist grēkā?) un pēc tam sekojošās pavāļāšanās, tu teiksi koda frāzi: “Iešu uztaisīt tēju/kafiju un izsaukšu taksometru” – un bez kavēšanās ķeries pie lietas. Tas izklausās labāk nekā “Nu, šķiet, ka pienācis laiks”, bet ienes skaidrību notiekošajā.

Ja jūs esat meitenes teritorijā, pacentieties izdomāt kādu iemeslu, kāpēc neaizkavēties (“Agri no rīta jāsatiek vecmāmiņa autoostā un jāizved ārā kāmis”). Vēsture zina gadījumus, kad fatālu notikumu gaitā (piemēram, jūs abi sanervozējāties, pūlējāties un kopā aizmigāt) meitene sagaida ar tevi kopā rītu. Novērst pārlieku romantiku var, piedāvājot brokastot ārpus mājas. Nu vismaz centies nedāļāt solījumus – pārzvanīt, nomainīt cauruli, pusdienot kopā ar viņas vecākiem jau otrdien. Īpaši, ja vēl neesi pārliecināts, ka šos solījumus pildīsi.

Avots: mhealth.ru

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.