Foto – birthwithoutfearblog.com

Ūdens dzemdību izmaksas 0

Rīgas Dzemdību namā ūdens dzemdības maksā 210 eiro, ja nav slēgts līgums ar konkrētu vecmāti. Ja ir līgums ar vecmāti, kas izmaksās 430 eiro, tad par dzemdēšanu vannā papildus būs jāmaksā 70 eiro.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šo 5 vārdu īpašnieki liek sievietēm justies kā septītajās debesīs 10
TV24
“Kandidāts, kurš grib braukt uz Briseli, kaut ko “klārē” krieviski!” Timrots, Kampars un Upleja-Jegermane komentē debates krievu valodā
Kokteilis
FOTO. Horvātijas pārstāvis patīkami pārsteidz pasauli, atklājot savu Eirovīzijas favorītdziesmu
Lasīt citas ziņas

Jūrmalas slimnīcas Dzemdību nodaļā arī var izmantot dzemdību vannu, taču dzemdību procesā to iespējams izdarīt tikai kopā ar pakalpojumu “Izvēlēta ārsta – dzemdību speciālista pakalpojumi dzemdībās” vai pakalpojumu “Izvēlētas vecmātes pakalpojumi dzemdībās”, tad tas papildus izvēlētas vecmātes pakalpojumiem, kas maksā 427 eiro, izmaksās 72 eiro, bet var arī relaksēties dzemdību vannā pirmajā dzemdību periodā. Tas maksā 43 eiro.

Dobeles slimnīcā dzemdības ūdenī maksā 113 eiro un pērn šādi dzemdēt izvēlējušās sešas sievietes. Arī Jelgavas slimnīca piedāvā šādu pakalpojumu, bet cenrāža lapa nedarbojas. Līdzīgi ir arī citās reģionālajās dzemdību iestādēs, kur dzemdniecības pakalpojumus sniedz valsts.

CITI ŠOBRĪD LASA
Siguldas slimnīcā ūdens dzemdības izmaksās 120 eiro, bet šis pakalpojums ir pieejams tikai tad, ja ir noslēgts līgums ar vecmāti. Savukārt relaksāciju vannā var saņemt arī bez līguma ar vecmāti, un arī tādā gadījumā izmaksas būs 120 eiro, bet ūdenī māmiņa var atrasties tikai dzemdes kakla atvēršanās periodā.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.