Personīgā mantra 2

Ir vēl kāda lieliska veiksmes piesaistīšanas recepte, par kuru stāsta Jeļena Jasēviča. Daudzi no mums lieto matras vai afirmācijas. Pirmās parasti ir skaņu apkopojums, kas noteiktā veidā saista mūs ar Visumu, bet otrās ir iestatījumi, kas maina pašu apziņu. Jeļena Jasēviča iesaka abas metodikas apvienot.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos
Krievu murgs Turcijā: turki Krievijas pilsoņus izsēdina no lidmašīnām un neļauj lidot uz citām valstīm
TV24
Ojārs Rubenis: “Tikai debilu cilvēku apziņā var būt tāda sajūta, ka mēs varam braukt pa tādiem ceļiem un tādām Rīgas ielām…”
Lasīt citas ziņas

Sākumā nepieciešams skaidri formulēt vēlēšanos. Piemēram, “šovasar atpūtīšos pie jūras.” Pēc tam jānotic šiem vārdiem. Šai posmā daudziem pārtrūkst saikne ar Visumu, jo izrādās pārāk grūti pārliecināt sevi un pārvarēt skepsi. Bet tas ir vajadzīgs! Citādi vēlēšanās nebūs uzlādēta, lai piepildītos.

Tāpēc gaišreģe iesaka: sadali to zilbēs atšķirīgi, izveidojot savu mantru. Piemēram, VAS ARĀ BŪ ŠU PIEJŪRAS. Sadalīšanai ir ļoti svarīga nozīme: tā pārvērš tavas domas mantrā un palīdz gaisināt savu skepsi, kamēr vārdi jēgu nezaudē. Pamēģini skaitīt tādu mantru no rītiem, uzlādējot sevi veiksmei!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.