Foto – Shutterstock

Viņu sanikno tava emocionalitāte 0


Protams, ir gluži dabiski, ka nevienu vīrieti nesajūsmina mīļotās asaras. Tomēr niknuma uzplūdi, redzot sievietes pārdzīvojumus, uz tiem reaģējot ar dusmu lēkmi, noteikti neraksturo mīlošu un gādīgu partneri. Nespēja izpaust savas emocijas laika gaitā var kļūt pārlieku nomācoša, rezultējoties pat depresijā, brīdina psihologi.

Reklāma
Reklāma

Viņš ir vulgārs un neskopojas rupjībām

“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot 9
Lasīt citas ziņas

Valda uzskats, ka vulgaritātes izrādīšana un rupjību lietošana ir nepieņemama, mums atrodoties plašākā sabiedrībā, taču nedrīkst aizmirst, ka tāpat šāda rīcība ir vērtējama arī, esot divvientulībā ar partneri. Ja tavs vīrietis sevi spēj kontrolēt ārpus mājām, tad arī, esot vien kopā ar tevi, viņam šo prasmi nebūt nevajadzētu aizmirst. Ja situācija ir pretēja un partnera lamās, kas, iespējams, pat ir adresētas tev, klausīties nākas regulāri, visticamāk, kopdzīve ar konkrēto vīrieti agrāk vai vēlāk kļūs neiespējama. Mēs taču esam pelnījušas ko labāku, vai ne?

Viņš tevi nemitīgi nosoda

Mēs katra zinām, cik būtiska loma laimīgā ikdienā ir sevis mīlēšanai, lološanai un cienīšanai, taču to, jāatzīst, ir samērā grūti paveikt, ja nemitīgi sastopamies ar nosodījumu un kritiku. Turklāt, ja šādi mums liek justies mīļotais cilvēks, emocijas ir krietni vien nepatīkamākas. Ja tev ik dienas ir jāattaisnojas par savu rīcību, lēmumiem, izvēlēm, pieļautajām kļūdām un vēlmēm, laimīgai justies nebūs iespējams. Atceries, ka esi gudra, veiksmīga un visādi citādi lieliska, neļaujot šo sajūtu sev laupīt nevienam vīrietim!

Viņam ir citas prioritātes

CITI ŠOBRĪD LASA
Jebkurās partnerattiecībās mīļotā cilvēka laime un labsajūta ir viena no mūsu būtiskākajām prioritātēm. Protams, tas nebūt nenozīmē atteikšanos no pašu mērķiem, vēlmēm un vajadzībām, taču, ja attiecībās netiek rasts līdzsvars starp abu to dalībnieku pasaulēm, laimīga līdzāspastāvēšana ir neiespējama.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.