
Foto. pexels.com/monicore
1. Parastais galda sāls 10
Izcelsme: Raktuvēs iegūts akmens sāls, ko rafinē un attīra.
Sastāvs: Galvenokārt nātrija hlorīds (NaCl), bieži papildināts ar jodu, lai novērstu joda deficītu cilvēkiem.
Tekstūra: Smalki malts, bez piemaisījumiem.
Lietošana: Vispārēja pārtikas garšas uzlabošanai, piemēram, ēdienu gatavošanā un cepšanā.
Ieguvumi/trūkumi: Lēts un viegli pieejams, bet pārstrādāšanas laikā tiek noņemti citi minerāli.
Reklāma
Reklāma
Daudzi “kāpēc” par aukstumu – kāpēc rodas zosāda, kāpēc jādrebinās, kāpēc lūpas kļūst zilas?
Tās kļūs sniegbaltas! Atklāts efektīvs veids, kā atgūt balto zeķu sākotnējo izskatu; nepieciešamas tikai 2 sastāvdaļas
Efektīvs veids, kā paildzināt sveces degšanas laiku: ar šo sāls triku katra svece deg ilgāk!