Foto – Gazeta.ru

Tarte ar laima un avokado krēmu 4

Kā gatavot:

Sastāvdaļas pamatnei sablenderē, līdz vīģes pārvēršas lipīgā masā, kas satur kopā riekstus, kokosriekstu pārlas un visu pārējo. Pārliekiet masu cepamajā formā un nolīdziniet virsmu. Ieliekiet saldētavā, kamēr taisāt krēmu.

Reklāma
Reklāma
Nākotnes cilvēki paliks bez matiem un zaudēs četras ķermeņa daļas
Eiropieši pirmdien sēdēs aiz durvīm – situācija draudīga; Tramps dod mājienu, kurā pusē nostājies 122
Veselam
Kāpēc pāri šķiras pēc gadiem ilgas kopdzīves: 10 biežākie iemesli
Lasīt citas ziņas

Avokado, laima sula, medus, kokosriekstu pārslas un laima miziņu arī samaļ blenderī ar lielu ātrumu, lai izveidotos vienmērīga masa, līdzīga krēmam.

Izņemiet no saldētavas pamatni un pārlejiet to ar krēmu. Nolīdziniet augšpusi un ielieciet ledusskapī, kā minimums, uz divām stundām, bet vislabāk – uz visu nakti. Pirms pasniegšanas ļaujiet tartei pastāvēt 15 minūtes siltumā, pēc tam sagrieziet gabaliņos.

CITI ŠOBRĪD LASA

Neapēsto glabājiet saldētavā, lai tarte nezaudētu formu.

Avots: Gazeta.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.